Γιατί στο βίντεο του επιμελητήριου για την Εύβοια εμφανίστηκαν μόνο δυο δήμαρχοι; Γιατί οι άνθρωποι είναι ερασιτέχνες!

25 Ιανουαρίου 2023, 2:00 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Αν μη τι άλλο ερασιτεχνική προσέγγιση θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε το βίντεο που γυρίστηκε με έξοδα του Επιμελητηρίου για τον τουρισμό της Εύβοιας.

Δεν θα σχολιάσουμε το γεγονός ότι μας θύμιζε περισσότερο παρουσίαση ενός προσώπου γιου ιδιοκτήτη τουριστικού περιοδικού και όχι του νησιού…

Όμως όταν παρουσιάζεις οκτώ δήμους της Εύβοιας και σε αυτό το βίντεο από τους οκτώ δημάρχους εμφανίζονται μόνο οι δύο (Ιστιαίας και Σκύρου) μαζί με ένα άλλο πολιτικό πρόσωπο από τη Σκύρο και με μια δραστηριότητα για την οποία η Εύβοια δεν έχει να επιδείξει κάτι διαφορετικό (κικ-μπόξιγκ) τότε η εντύπωση που δημιουργείται είναι ότι η κινηματογράφηση αυτή δεν έγινε για λογαριασμό ενός φορέα όπως το Επιμελητήριο αλλά για τον ιδιοκτήτη του  περιοδικού που την έκανε!

Γιατί ένας ιδιώτης έχει άλλα κριτήρια.. που θα τον κεράσουν τις καλύτερες αστακομακαρονάδες..σε ποιο κατάλυμα θα τον φιλοξενήσουν κλπ κλπ…

Ένας φορέας όμως όπως το Επιμελητήριο πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός όταν έχει να κάνει με οκτώ διαφορετικούς δημάρχους..

Αλλά αυτά για τον κύριο Γιάννη Γεροντίτη… είναι ψιλά γράμματα!

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.