,

Υποψήφιος με τον Γιώργο Ψαθά ο υβριστής με το ψεύτικο προφίλ στο Facebook

6 Αυγούστου 2023, 12:02 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Εδώ και αρκετό καιρό άκρως υβριστικά σχόλια κάναν την εμφάνισή τους στο Facebook. Συγκεκριμένα σε ψεύτικο προφίλ με το όνομα “Βήμα στο Αύριο” δηλαδή το ίδιο ακριβώς που χρησιμοποιεί η κυρία Τζοβάνα Γκόγκου Λιαλιάρη για τον συνδυασμό της, εξαπολύονταν υβριστικά και προσβλητικά σχόλια στην ομάδα προτάσεις των πολιτών στα Πολιτικά, μιας ομάδας που έχουν φτιάξει οι πολίτες για να αναδεικνύουν τα προβλήματα και τις ιδέες τους σε ότι αφορά τον τόπο τους.

Ο υποψήφιος του κυρίου Γιώργου Ψαθά έβριζε οποιονδήποτε είχε αντίθετη άποψη και συμφωνούσε με τις προτάσεις της αντιπολίτευσης με αποτέλεσμα όλα τα μέλη της ομάδας να θορυβηθούν και να μπλοκάρουν τον εν λόγω ¨”κύριο”. Ο ανόητος ‘κύριος’ όμως, είχε κάνει ένα μεγάλο λάθος, είχε συνδέσει το ψεύτικο προφίλ με τον αριθμό του κινητού του με αποτέλεσμα να απαντήσει στην κλήση που του έκανε η κυρία Γκόγκου και να μαρτυρήσει μόνος του την ταυτότητα του .

Είμαστε σίγουροι ότι ο κύριος Ψαθάς δεν μπορεί να γνωρίζει τι κάνει ο κάθε  υποψήφιός του, τώρα όμως που το γνωρίζει θα συμφωνήσει με την ενέργειά του αυτή ή θα αποπέμψει από το ψηφοδέλτιό του τον εν λόγω “κύριο”;

Φυσικά αν τον κρατήσει στο ψηφοδέλτιο είναι σαν να συμφωνεί με τα υβριστικά και προσβλητικά σχόλια του που σίγουρα όχι μόνο δεν συνάδουν με το όνομα της παράταξής του, “δήμος για όλους”, τους πολίτες ,αλλά συμφωνεί με την εξευτελισμό και την εξύβριση των απλών πολιτών που το μόνο που ζητούν είναι ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο τους.

Να σημειωθεί ότι τέτοιου είδους σχόλια και απειλές συναντάμε πολύ συχνά στις απλές και πολιτισμένες προτάσεις πολιτών αλλά και στις ανησυχίες τους για το μέλλον του τόπου τους..

365811608 2347569732081807 7462412106675425572 n

Έλα στo viber του eviathema.gr για ειδήσεις από την Εύβοια με ένα κλικ

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.