Καταχειροκροτήθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής Γιάννης Καλαβρής στην κεντρική του ομιλία στην Χαλκίδα

kalavris 15

Καταχειροκροτήθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Ευβοίας, Γιάννης Καλαβρής στην κεντρική του ομιλία στο ξενοδοχείο Παλίρροια στην Χαλκίδα.

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του ξενοδοχείου, ο υποψήφιος Βουλευτής, πραγματοποίσε την κεντρική του ομιλία , το απόγευμα της Τετάρτης, τονίζοντας στην αρχή της ομιλίας του “Αυτό που γίνεται απόψε εδώ, είχε χρόνια να συμβεί, η αποψινή σας παρουσία αποδεικνύει ότι το κίνημά μας αναγεννιέται με ελπίδα και προοπτική”

Η είσοδος του ήταν ιδαίτερα πρωτότυπη, συνοδεία μουσικής υπόκρουσης, θυμίζοντας τον δυναμισμό παλαιών προεκλογικών συγγεντρώσεων:

Μεταξύ των παρευρισκομένων, ο Αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Βουρδάνος, ο πρώην Δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων Γιάννης Μπουροδήμος, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Δημήτρης Γκίκας, ο πρώην Δήμαρχος Αυλώνος Δημήτρης Κατσούλης, ο οποίος προλόγισε τον Γιάννη Καλαβρή με μια σύντομη ομιλία, μέλη των τοπικών οργανώσεων του κόμματος αλλά και πλήθος κόσμου.

Δείτε απόσπασμα από την ομιλία του Γιάννη Καλαβρή:

kalavris 10

kalavris 9

kalavris 19

kalavrids

kalavris 18

kalavris 17

kalavris 16

kalavris 15

kalavris 14

kalavris 13

kalavris 12

kalavris 11

kalabris

kalavris 20

kalavris 21

Ο υποψήφιος βουλευτής έκλεισε την ομιλία του δυναμικά λέγοντας:

ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ , ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ . ΠΑΜΕ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ , ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗ ΡΟΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ .
ΠΑΜΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

Σας ευχαριστώ όλους θερμά !

Πάμε, λοιπόν, όλοι μαζί να σηκώσουμε τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ πάλι ψηλά !

Ευχαριστώ !!!!!!!!!!!Και με τη Νίκη

Έλα στo VIBER ΕΥΒΟΙΑ ΒΗΜΑ ΖΟΥΜ ΝΕΑ ΧΑΛΚΙΔΑ EVIATHEMA του eviathema.gr για ειδήσεις από την Εύβοια με ένα κλικ