in ,

Άγρια επίθεση του πρώην δημάρχου Δημήτρη Θωμά σε συμπολίτη του το βράδυ της Τετάρτης

Άγρια επίθεση του πρώην δημάρχου Δημήτρη Θωμά

Οι πελάτες που απολάμβαναν το δείπνο τους σε γνωστό παραλιακό μαγαζί της Πλατάνας στην Κύμη έγιναν απρόσμενα θεατές στο ξέσπασμα του πρώην Δημάρχου Δημήτρη Θωμά και πραγματικά έμειναν άναυδοι.

Όταν ο κ. Θωμάς βρέθηκε στο διπλανό τραπέζι μιας μικρής παρέας, ο ένας κύριος αυτής, τον χαιρέτησε αποκαλώντας τον Δήμαρχο ενώ ο δεύτερος κύριος της παρέας πρόσθεσε την λέξη “ΕΧ” θέλοντας προφανώς να πει πως ο πιο ολοκληρωμένος προσδιορισμός του τίτλου του -κατά την άποψη του- για τον κ. Δημήτρη Θωμά είναι “πρώην Δήμαρχος”.

Νέος Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κύμης Αλιβερίου ο Αναστάσιος Βλάχος

Ο “Πρώην Δήμαρχος” τότε πήρε μια πολύ αγριεμένη μορφή στο πρόσωπο του και μιλώντας με ύφος που θα μπορούσε κάποιος να το αποκαλέσει απειλητικό, απευθυνόμενος στον κύριο που είχε πει το “EX” του έκανε παρατήρηση πως πρέπει να μάθει να μιλάει ενώ του επισήμανε πως πρέπει να βγει από την άγνοια και να μάθει πως ο τίτλος δεν χάνεται και όταν κάποιος δεν είναι αυτή τη στιγμή στη θέση του Δημάρχου.

Το κάντρο συμπλήρωσε συγγενικό πρόσωπο του “Πρώην Δημάρχου”, που στην προσπάθεια του να τον υπερασπιστεί άρχισε να εξαπολύει προσβλητικούς χαρακτηρισμούς που σκοπό είχαν να μειώσουν την προσωπικότητα και την αξιοσύνη του κυρίου που τόλμησε να ξεστομίσει το ¨ΕΧ”. Κανείς δεν τόλμησε να δώσει κάποια απάντηση στην συμπεριφορά του “Πρώην Δημάρχου” αφού κυριολεκτικά προκάλεσε τρόμο για τα χειρότερα τόσο εξοργισμένος που ήταν κι έτσι έληξε το συμβάν το οποίο όμως δεν έσβησε και δεν θα ξεχαστεί κυρίως από όσους το βίωσαν.

Να σημειώσουμε ότι ο κ. Δημήτρης Θωμάς έχει τεθεί σε αργία, από τις ιδιότητές του ως  Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Κύμης Αλιβερίου, διότι εκκρεμούν εις βάρος του δικαστικές υποθέσεις σύμφωνα με το πόρισμα του Συμβουλίου Εφετών για τις καταγεγραμμένες ατασθαλίες  που προέκυψαν από τον έλεγχο του οικονομικού επιθεωρητή, κατά την διάρκεια της  θητείας του ως Δήμαρχος του Δήμου Κύμης Αλιβερίου τα έτη  2011-2014.

Διαβάστε Επίσης

Εύβοια: Κοινές δηλώσεις Υπουργού Καραμανλή και Περιφερειάρχη Σπανού [ΒΙΝΤΕΟ]

Χαλκίδα Ευβοίας: Πάνω από 15000 πρόστιμο σε νυχτερινό μαγαζί και 15 μέρες αναστολή [ΒΙΝΤΕΟ]

Κύμη Ευβοίας: Συνελήφθη ημεδαπός για ναρκωτικά, στην ευρύτερη περιοχή

Θεοδωρικάκος: Δωρεάν οι μάσκες για τους μαθητές σε όλα τα σχολεία στην Ελλάδα

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις από την Εύβοια την στιγμή που συμβαίνουν, στο eviathema.gr

Written by Σωτήρης Μπαρσάκης

Ο Σωτήρης Μπαρσάκης είναι ιδιοκτήτης του eviathema.gr και δημοσιογράφος στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, σχεδιαστής ιστοσελίδων και φωτογράφος. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας πρώην
Επιχειρηματικού Σχεδιασμού και πληροφοριακών Συστημάτων Αγίου Νικολάου και Μεταπτυχιακός Φοιτητής στο πρόγραμμα Cyber Security / Κυβερνοασφάλειας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
.

Είναι Ιδιοκτήτης του Barsakis Media Group . Από το 2021 είναι μέλος στην Ένωση Ιδιοκτητών Δημοσιογράφων Περιοδικού Τύπου ( ΕΔΙΠΤ ) Από το 2019 είναι τακτικό μέλος της ΕΔΗΠΗΤ. Από το 2016 είναι μέλος της Ένωσης γραφιστών Ελλάδος. Ενώ επίσης είναι και μέλος του Emedia.

Υπήρξε ραδιοφωνικός παραγωγός, έχοντας το ηλεκτρονικό ραδιόφωνο rapradio.gr  Με συνεντεύξεις από αρκετούς ράπερ όπως ο Mad Clip και ο Slogan.

Ως ερευνητής ο Σωτήρης Μπαρσάκης για θέματα του ανεξήγητου και θρησκειών έχει γράψει σε αρκετά περιοδικά και εφημερίδες του χώρου της Εναλλακτικής αναζήτησης ενώ διατηρούσε και το ερευνητικό blog εναλλακτικής αναζήτησης strangefiles.net όπου φιλοξενούσε συνεντεύξεις διάσημων ερευνητών όπως ο συγγραφέας και ψυχολόγος Γιώργος Ιωαννίδης, ο Συγγραφέας και Ερευνητής Θανάσης Βέμπος, ο συγγραφέα David Rankine, ο υπεύθυνος επί των θεμάτων UFO της Βρετανικής Κυβέρνησης Nick Pope, ο Ερευνητής επί των θεμάτων αποκρυφισμού Donald Tyson, η μεταφράστρια των Βιβλίων του Harry Potter και συγγραφέας Καίτη Οικονόμου  o πρώην Πράκτορας του FBI Ben Hansen, ο ερευνητής Aaron Leich.

To 2016 δημιούργησε το athensradio.online μαζί με τον ραδιοφωνικό παραγωγό Αλέξανδρο Μολφέση.

Από το 2014 είναι τεχνικός υπεύθυνος του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων. Έχει κατασκευάσει ιστοσελίδες όπως του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων, του Γενικού Χειρουργού Διαμαντή Θωμά, της Μελίνας Κανά, του Γιατρού - Ακτινολόγου Γεώργιου Κουμέλλη κα.

Νέος Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κύμης Αλιβερίου ο Αναστάσιος Βλάχος

Υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ιωάννου Προδρόμου στη Χαλκίδα