Απόστολος Γκλέτσος: Ξανά υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας

Για το ενδεχόμενο να κατέβει ξανά υποψήφιος στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο GOOGLE NEWS ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΚΗ EVIATHEMA

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός επικεφαλής της “Ενωτικής Περιφερειακής Κίνησης” παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο lamianow.gr, αποκαλύπτοντας ότι θα είναι ξανά υποψήφιος Περιφερειάρχης. “Οπωσδήποτε θα είμαι. Το χάσαμε, χάσαμε για λίγο ας το πούμε έτσι. Οι παροικούντες στην Ιερουσαλήμ ξέρουν πώς ακριβώς έγινε. Δικαιούμαστε να προσπαθήσουμε ξανά. Θα είμαστε εκεί. Ναι, θα είμαι εκεί”, δήλωσε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι “Βεβαίως είμαι με τον ΣΥΡΙΖΑ στην κεντρική πολιτική σκηνή, αλλά στην αυτοδιοίκηση ο Απόστολος Γκλέτσος είναι με τον Απόστολο Γκλέτσο και τον λαό. Όσοι πιστοί συμβαδίζουν μαζί μου. Από εκεί και πέρα κανένας δεν θα μας καπελώσει κανένας ποτέ”. Τέλος, σε σχέση με το μήνυμα που θέλει να στείλει σε όσους ενδεχομένως τον ψηφίσουν είπε “ότι πρέπει να κάνουν αυτό που είναι σωστό για εκείνους. Να μην δουν το μικρό εγώ, αλλά το μεγάλο εμείς”.

Δείτε τα όσα δήλωσε ο Απόστολος Γκλέτσος

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο  Facebook για να λαμβάνετε όλες τις ειδήσεις.