Χατζηνικολάου… κατά Πολάκη: «Αθλιε, συκοφάντη, βρωμιάρη»

Νίκος Χατζηνικολάου

Eπίθεση κατά του Παύλου Πολάκη εξαπέλυσε ο Δημοσιογράφος και Παρουσιαστής Νίκος Χατζηνικολάου αποκαλώντας τον «άθλιο συκοφάντη», «βρωμιάρη», ενώ προανήγγειλε και προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

Ο δημοσιογράφος απάντησε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως δεν έχει λόγο να ζητήσει συγγνώμη, μιας και δεν ήταν αυτός που ψήφισε μνημόνια, σε αντίθεση με αυτόν.

«Στα αστικά δικαστήρια δεν υπάρχει ασυλία Παύλο Πολάκη, στην αγωγή δεν έχει ασυλία. Θα το πάρω το κοπάδι. Το κοπάδι στην Κρήτη θα το πάρω» είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου στον «αέρα» του RealFM. Συνεχίζοντας, και σχολιάζοντας την «απαίτηση» Πολάκη να ζητήσει συγγνώμη, ο Νίκος Χατζηνικολάου απάντησε οργισμένος: «Ηρθε από κάτω στην ανάρτηση, και τι μου έγραψε; Να ζητήσω συγγνώμη εγώ, από τον ελληνικό λαό για τα τελευταία 13 χρόνια. Τι λες ρε καλλιτέχνη, ψήφισα εγώ μνημόνια, όπως εσύ; Υποστήριξα εγώ μνημόνια όπως εσύ; Τι λες ρε άσχετε; Ασχετε, άθλιε, συκοφάντη, βρωμιάρη! Εσύ να ζητήσεις συγγνώμη από τους πολίτες, που πήγες και ψήφισες μνημόνια και τα εφάρμοσες».

Η κόντρα Πολάκη – Χατζηνικολάου

Μετά την ομόφωνη απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ για την επιστροφή του Παύλου Πολάκη στα ψηφοδέλτια, ο Νίκος Χατζηνικολάου υποστήριξε πως ο Παύλος Πολάκης στην επιστολή του προς τον Αλέξη Τσίπρα «ζήτησε συγγνώμη μόνο από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ» με σκοπό να είναι υποψήφιος με την Αξιωματική Αντιπολίτευση στις εκλογές.

«Ο Πολάκης ζήτησε συγνώμη ΜΟΝΟ από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, για να ξαναμπεί στο ψηφοδέλτιο και να μη χάσει τη βουλευτική ασυλία.Ξέρει ότι έρχονται μηνύσεις και αγωγές για την άθλια στοχοποίηση δημοσιογράφων και δικαστών που διέπραξε και την οποία επαναλαμβάνει στην επιστολή του», έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Χατζηνικολάου στο Twitter.

Ο Παύλος Πολάκης απάντησε στον δημοσιογράφο καλώντας τον να ζητήσει συγγνώμη από τον λαό. «Περιμένω. ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ!!! Ζητήστε συγγνώμη από το λαό για αυτά που κάνετε 13 χρόνια ως “δημοσιογράφοι” και μετά τα ξαναλέμε…» έγραψε στο Twitter ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. 

 

Ωστόσο, ο δημοσιογράφος επανήλθε, ξεκαθαρίζοντας πως τον λόγο θα αναλάβει, πλέον, η δικαιοσύνη. «Θα τα πούμε στη δικαιοσύνη! Αμετανόητος… Προσχηματική συγνώμη για τα μάτια της κομματικής ηγεσίας και για τη βουλευτική ασυλία και αποζημίωση!» σημείωσε ο κ. Χατζηνικολάου.

Δείτε όλες τις ειδήσεις του eviathema.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

“Μαρία Τσάλα”: Ραγδαίες εξελίξεις με τη Ρωσίδα κατάσκοπο – Κατατέθηκε πλαστό ενοικιαστήριο συμβόλαιο στο Αλιβέρι [ΒΙΝΤΕΟ]

Εύβοια: Φωτιά σε συμβολαιογραφείο στα Ψαχνά – Από θαύμα δεν τραυματίστηκε κανείς [ΦΩΤΟ]

Εύβοια: Δημότης Αλιβερίου φαινόταν η Μαρία Τσάλα – Ραγδαίες εξελίξεις για την Ρωσίδα κατάσκοπο στο Παγκράτι [ ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

Εύβοια: Διάρρηξη με κλοπή σε φούρνο στην Νέα Αρτάκη – Καρφώθηκε στην τζαμαρία ο δράστης [ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Χαλκίδα: Γυναίκα μπούκαρε σε κατάστημα και έκλεψε το κουτί με τα χρήματα για το Χαμόγελο του Παιδιού