Χρήστος Σταϊκούρας: Έχουμε κάνει τα κουμάντα μας – «Λεφτόδεντρα δεν υπάρχουν»

Χρήστος Σταϊκούρας - Υπουργός Οικονομικών Εύβοια

«Λεφτόδεντρα δεν υπάρχουν», ανέφερε ο Χρήστος Σταϊκούρας από την Πάτρα. Μιλώντας σε εκδήλωση της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΑΠ) της Νέας Δημοκρατίας, ο υπουργός Οικονομικών επισήμανε, παράλληλα, πως «θέλουμε να δημιουργήσουμε πολλές θέσεις απασχόλησης».

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο GOOGLE NEWS ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΚΗ EVIATHEMA

Ο Χρήστος Σταϊκούρας μιλώντας την κοπή της πίτας της ΔΕΕΠ Αχαΐας, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Λεφτόδεντρα δεν υπάρχουν. Οφείλουμε να είμαστε σύνθετοι, προσεκτικοί και να κάνουμε το βέλτιστο για συνταξιούχους, εργαζόμενους και νέους. Θέλουμε να είμαστε μια ειλικρινής κυβέρνηση που έχει κάνει τα κουμάντα της».

Επιπλέον ο κ. Σταϊκούρας επεσήμανε: «Θέλουμε να δημιουργήσουμε πολλές θέσεις απασχόλησης. Είναι εύκολο να λέμε πολιτικά τσιτάτα χωρίς να λογοδοτούμε. Εμείς δεν το κάνουμε αυτό. Εμείς λέμε τι μπορούμε και τι όχι και λογοδοτούμε γι’ αυτό. Επειδή εσείς μας έχετε στηρίξει καθημερινά και δίνετε αγώνες. Με ορθολογισμό σας λέω ότι είμαι ρεαλιστικά αισιόδοξος πως το 2022 θα είναι μια χρονιά που θα επιβεβαιωθεί ότι η Ελλάδα αλλάζει και κοιτάει ψηλά».

Παρόντες στην εκδήλωση μεταξύ άλλων ήταν, ο Αχαιός υφυπουργός Εξωτερικών, Ανδρέας Κατσανιώτης, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Χριστίνα Αλεξόπουλου, Ιάσωνας Φωτήλας και Άγγελος Τσιγκρής, αυτοδιοικητικά, συνδικαλιστικά στελέχη και μέλη της νεολαίας του κόμματος.

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο Facebook για να μην χάνετε είδηση!