Δήμαρχος κατήγγειλε ότι δέχεται απειλές από μπράβους της νύχτας – Ο ένας φέρεται να είναι εν ενεργεία αστυνομικός

QUESTION EVIATHEMA

Απειλές από μπράβους τους νύχτας κατήγγειλε ότι δέχεται ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης. Ο δήμαρχος προχώρησε σε αυτή την καταγγελία κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 24 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο GOOGLE NEWS ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΚΗ EVIATHEMA

Λένε «ότι θα μου δώσουν ένα γερό μάθημα» ανέφερε ο κ. Κονδύλης και αποκάλυψε ότι ένας εξ’ αυτών φέρεται να είναι εν ενεργεία αστυνομικός. Όπως υπογράμμισε στην παρέμβασή του έχει ήδη προσφύγει στη Δικαιοσύνη καταθέτοντας τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του και έστειλε μήνυμα ότι «νονούς και Εσκομπάρ στην παραλία μας δεν θέλουμε και δεν σηκώνουμε».

Οι απειλές, όπως εξήγησε, ξεκίνησαν τον περασμένο Ιούνιο όταν προέκυψε το πρόβλημα με την ηχορύπανση που προκαλούν τα νυχτερινά κέντρα της παραλίας.

andreas kondylis

Αναλυτικά, ο Ανδρέας Κονδύλης είπε στο δημοτικό συμβούλιο:

«Προσέφυγα πριν από λίγες ημέρες στη δικαιοσύνη καταθέτοντας στοιχεία που έχουν περιέλθει στην κατοχή μου αναφορικά με μπράβους της νύχτας οι οποίοι εργάζονται σε ένα συγκεκριμένο κατάστημα της παραλιακής ζώνης και εκτοξεύουν απειλές, ύβρεις και χυδαιότητες σε βάρος του δημάρχου Αλίμου, σε βάρος προσωπικά εμού. Λένε μεταξύ άλλων ότι θα μου δώσουν ένα γερό μάθημα, θα μάθω τι σημαίνει να τα βάζω με τον τάδε, το αφεντικό τους δηλαδή κλπ. Αυτό αφορά ένα συγκεκριμένο κατάστημα και έχει ξεκινήσει από τον Ιούνιο, από τότε που πήραμε τα μέτρα για την ηχορύπανση και συνεχίζει μέχρι τώρα».

Στη συνέχεια, έστειλε σαφές μήνυμα: «Θέλω λοιπόν και δημόσια από εδώ να στείλω ένα μήνυμα σε αυτούς τους κυρίους και στα αφεντικά τους. Δεν τους φοβάμαι, είμαι εδώ και ας κοπιάσουν, αν νομίζουν. Τους περιμένω. Μάλιστα ένας από τους μπράβους αυτούς φέρεται να είναι εν ενεργεία αστυνομικός που εργάζεται ταυτόχρονα και στο συγκεκριμένο νυχτερινό κατάστημα. Επίσης άνθρωπος από την ιδιοκτησία του καταστήματος, φέρεται να σχετίζεται με πρόσωπο που πρόσφατα συνελήφθη σε διαμέρισμα στον Άλιμο για εμπόριο ναρκωτικών. Βρέθηκαν στοιχεία που τον συνδέουν με τον έμπορο. Επειδή όλα αυτά ξέρετε, μυρίζουν πολύ νύχτα και στον Άλιμο έχουμε μία αλλεργία με την νύχτα και ειδικά όσο αφορά την παραλία, στέλνω ένα ακόμη μήνυμα: Όποιος επιχειρήσει ή επιχειρεί να εγκαταστήσει καθεστώς νύχτας και υποκόσμου στην παραλία του Αλίμου, θα τον αναγκάσουμε να φύγει τρέχοντας. Νονούς και Εσκομπάρ στην παραλία μας δεν θέλουμε και δεν σηκώνουμε. Είναι μία υποχρέωση που την έχουμε εμείς ως δημοτική αρχή απέναντι στην κοινωνία και όλοι μαζί δημοτική αρχή και κοινωνία απέναντι στα παιδιά μας. Η παραλία μας να είναι καθαρή και να μείνει καθαρή. Αρκούμαι σε αυτά αν χρειαστεί θα επανέλθω με ονόματα και περισσότερα στοιχεία. Αναμένω και τις ενέργειες των αρμοδίων αρχών όπου έχω προσφύγει με τα στοιχεία αυτά».

Δείτε το βίντεο που δημοσιεύει το notia.gr: