Δημήτριος Γιαννούτσος: Πιστεύω ότι κάθε άλλο παρά αδιαφορία έχω δείξει όλο αυτό το διάστημα που είναι σε αυτή τη θέση.

Δημήτρης Γιαννούτσος

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο GOOGLE NEWS ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΚΗ EVIATHEMA

Πληροφοριακά στα όσα γράφονται κατά καιρούς ή βγάζοντας φωτογραφίες για κάποια κακώς κείμενα που δεν τα αντιληφθήκαμε αμέσως να δείξετε και καλά την αδιαφορία του Δήμου, θέλω λοιπόν να αναφέρω ότι όλα αυτά τα πληροφορούμαι, διότι δεν έχω και την καλύτερη επαφή με τα site και τα facebook και δεν με ενδιαφέρει αυτού του είδους πολιτική γιατί το θεωρώ ανούσιο και αρνητικό για τον Δήμο μας. Και δεν έχω τους δικούς μας και τους άλλους.

Πιστεύω ότι κάθε άλλο παρά αδιαφορία έχω δείξει όλο αυτό το διάστημα που είναι σε αυτή τη θέση.
Έχω με όλους τους προέδρους του Δήμου μας άμεση επαφή καθημερινά και ενημερώνονται για την κάθε κίνηση που γίνεται και προσπαθώ να μην αδικώ κανέναν. Προσπαθώ να γίνουν δουλειές για όλα τα χωριά. Σίγουρα όλα δεν μπορούν να γίνουν τέλεια, αλλά όπως γνωρίζετε η επάνδρωση του Δήμου μας σε εργατικό προσωπικό δεν είναι ανάλογο με την έκταση και τα πολλά χωριά του Δήμου μας.
Εδώ θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εργαζόμενους για την πραγματική προσπάθεια που κάνουν και την άψογη συνεργασία που έχουμε.
Το μόνο λοιπόν που γίνεται από την Δημοτική Αρχή κάθε άλλο παρά αδιαφορία δείχνει για όλα τα προβλήματα του Δήμου μας από το μικρό μέχρι το πιο μεγάλο πρόβλημα. Ρίξτε ένα βλέμμα και στους παραπέρα Δήμους και θα καταλάβετε. Απλά κοιτάξτε πιο Δημιουργικά για να προχωρήσουμε ακόμα καλύτερα στον Δήμο μας.
Δημήτριος Γιαννούτσος
Αντιδήμαρχος Διρφύων-Μεσσαπίων