«Δώστε μας τη δύναμη… Εμπιστευθείτε μας!»

Τη Λαμία και την πλατεία Αθανασίου Διάκου, επέλεξε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και επικεφαλής του συνδυασμού «Στερεά Υπεροχής» Δημήτρης Αναγνωστάκης για την κεντρική του ομιλία.

Η συγκεκριμένη επιλογή περιγράφηκε στο λόγο του, όπου ανέφερε με έμφαση ότι η έδρα της Περιφέρειας είναι και θα παραμείνει στη Λαμία, ασκώντας κριτική σε όσους όπως είπε, «κάνουν μικροπολιτικά παιχνίδια ψάχνοντας να φτιάξουν ακροατήριο πολιτικό κομματικό».

Στην ομιλία του ο κ. Αναγνωστάκης περιέγραψε το οδοιπορικό που πραγματοποίησε αυτός και οι συνεργάτες του σε όλη την περιφέρεια, προκειμένου να καταγράψουν όλα τα προβλήματα, για τα οποία δεσμεύθηκε να προσπαθήσει με όλους τους τρόπους για να επιλυθούν.

Σε άλλο σημείο, έκανε λόγο για την κοινωνική προέλευση των υποψηφίων του συνδυασμού του, υπογραμμίζοντας ότι δεν είναι από τζάκια ή γόνοι μεγάλων αστικών οικογενειών, ωστόσο είναι καταξιωμένοι στους επαγγελματικούς και κοινωνικούς χώρους. Έχουν συμμετάσχει σε αγώνες και κοινωνικά κινήματα, έχουν υπηρετήσει από θέσεις ευθύνης την αυτοδιοίκηση αλλά και τη δημόσια διοίκηση και δεν βρέθηκε, όπως είπε χαρακτηριστικά, «ούτε ένας, ούτε μία να αφήσει σκιές…», καταλήγοντας να ζητήσει την εμπιστοσύνη και την ψήφο των πολιτών, προκειμένου «να κάνουμε τη Στερεά μας… Στερεά Υπεροχής».

Δείτε βίντεο με χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την ομιλία του Δημήτρη Αναγνωστάκη:

KANTE LIKE ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ EVIATHEMA.GR ΣΤΟ FACEBOOK -->

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here