in ,

Δήμος Κύμης – Αλιβερίου: Το φαινόμενο οικονομικής κακοδιαχείρισης Δημαρχίας Δημήτρη Θωμά – Σε λίγες μέρες ξεκινά η επίμαχη δίκη – Αποκλειστικά έγγραφα που καίνε τον πρώην δήμαρχο και προέδρους

οικονομικής κακοδιαχείρισης Δημαρχίας Δημήτρη Θωμά

Τρομερά πράγματα συνέβαιναν επί δημαρχίας Θωμά στην οικονομική διαχείριση.-  Αποκλειστικά έγγραφα εξασφάλισε το eviahema.gr – Σε είκοσι δύο μέρες ξεκινά η δίκη.

Καταθέσεις μαρτύρων στον Οικονομικό Επιθεωρητή από άτομα που φαίρονταν να έχουν υπογράψει τιμολόγια , ότι εισέπραξαν χρήματα και αρνήθηκαν κατά τον έλεγχο των τιμολογίων ότι αυτή ήταν η υπογραφή τους και ότι είχαν εργαστεί για λογαριασμό του δήμου εξασφάλισε αποκλειστικά το eviathema.gr και δημοσιοποιεί σήμερα εικοσι δύο μέρες πριν την εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης του δήμου Κύμης Αλιβερίου με κατηγορούμενους 9 άτομα, τον πρώην δήμαρχο Δ. Θωμά, αιρετούς και υπαλλήλους.

Επίσης δημοσιοποιεί και κατάθεση προέδρου κοινότητας ο οποίος δηλώνει ότι έργα που φέρονται ότι πληρώθηκαν από τη ΔΕΥΚΑ για το χωρίο του δεν έγιναν ποτέ.

Τέτοιες καταθέσεις υπάρχουν αρκετές τόσο από προέδρους κοινοτήτων όσο και από ιδιώτες που φέρονταν ότι απασχολήθηκαν από τη ΔΕΥΑΚΑ και αμείφθηκαν για τις εργασίες τους. Αρκετοί υπογράφουν για ποσά 5 ή δέκα χιλιάδων ευρώ αλλά στις καταθέσεις τους στον Οικονομικό Επιθεωρητή λένε ότι τα πραγματικά χρήματα που έλαβαν ήταν πολύ λιγότερα…

Για παράδειγμα εργαζόμενος που φαινόταν ότι απασχολείται στην Επιχείρηση Ύδρευσης είπε:  “Εγώ εργαζόμουν περιστασιακά στην Επιχείρηση Ύδρευσης. Για τις υπηρεσίες μου έλαβα τρείς χιλιάδες ευρώ τα χρήματα μου τα έδωσε στο χέρι ο τάδε αντιδήμαρχος. Δεν έχω λάβει δέκα χιλιάδες όπως φαίνεται να υπογράφω..”

Και το ερώτημα που τίθεται είναι: Αυτά τα χρήματα που φαίνονται ότι πληρώθηκαν από το δήμο για υπηρεσίες εργαζομένων ή για έργα που δεν έγιναν που έχουν πάει; Ακούγεται κατά καιρούς από την παράταξη που διοικούσε τον δήμο την εποχή που συνέβησαν όλα αυτά ότι «από τα ταμεία του δήμου δεν λείπει ούτε ένα ευρώ» Αυτό όμως δεν είναι αλήθεια..

Τα χρήματα έχουν φύγει όλα τιμολογημένα από το δήμο. Θεωρητικά έχουν πάει σε υπηρεσίες έργων και παράτυπα απασχολούμενων ανθρώπων. Εάν γινόταν ένας τυπικός έλεγχος θα φαινόντουσαν όλα μια χαρά.

Έγινε όμως έρευνα από τις δικαστικές αρχές και οι μαρτυρίες ανθρώπων καταδεικνύουν ότι στην ακροαματική διαδικασία που θα ξεκινήσει στις 28 Σεπτεμβρίου στο Εφετείο Χαλκίδας , οι κατηγορούμενοι πρέπει να αποδείξουν που πήγαν αυτά τα χρήματα ποιος τα πήρε και για ποιο σκοπό γιατί σύμφωνα τουλάχιστον με κάποιες καταθέσεις στην οικονομική διαχείριση του δήμου Κύμης Αλιβερίου επί δημαρχίας Θωμά γινόντουσαν σημεία και τέρατα.

Δείτε τα αποκλειστικά έγγραφα του eviathema.gr:

οικονομικής κακοδιαχείρισης Δημαρχίας Δημήτρη Θωμά
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ – ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΑΡΤΥΡΟΣ ΔΕΥΑΚΑ
οικονομικής κακοδιαχείρισης Δημαρχίας Δημήτρη Θωμά
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ – ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΕΥΑΚΑ

ΣΚΑΝΔΑΛΟ στην Ερέτρια: Κλειδαμπαρωμένα εδώ και ένα μήνα τα τρόφιμα για τους πυρόπληκτους στο ΚΑΠΗ Δήμου

Athens Flying Week 2021: Υπερθέαμα από τους άρχοντες των αιθέρων – Εντυπωσιακές φωτογραφίες και βίντεο από την Τανάγρα

Ματίνα Παγώνη: Δέχομαι σοβαρές απειλές αλλά θα βγαίνω να ενημερώνω τον κόσμο

Καιρός: Νέα προειδοποίηση για την Βόρεια Εύβοια – Έρχεται η δεύτερη φάση της κακοκαιρίας από Τετάρτη

Έρχονται σαρωτικές αλλαγές στην Πυροσβεστική: Έρχονται οι «δασοκομάντο» – Το προφίλ της ηγεσίας του υπ. Πολιτικής Προστασίας

Της πούλησε «Ξυστό» που κέρδισε 500.000 ευρώ – Το άρπαξε και εξαφανίστηκε

Λαμία: Άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος στο μπαλκόνι

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι

ΣΚΑΝΔΑΛΟ στην Ερέτρια: Κλειδαμπαρωμένα εδώ και ένα μήνα τα τρόφιμα για τους πυρόπληκτους στο ΚΑΠΗ Δήμου

Απάντηση Μαρίας Παπαγγελή για τα είδη πρώτης ανάγκης στο ΚΑΠΗ Ερέτριας: “Έχουμε στείλει τρεις φορές είδη πρώτης ανάγκης στους πυρόπληκτους…”