Έχουμε μόνο μια επιλογή: να αποδειχθούμε χρήσιμοι

zebilis thanasis

Ο βουλευτής Εύβοιας Θανάσης Ζεμπίλης για το εκλογικό αποτέλεσμα.

«Με την ολοκλήρωση της καταμέτρησης του εκλογικού αποτελέσματος, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι εμπιστεύθηκαν το προγραμματικό σχέδιο του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας.

Συγχαίρω τους συνυποψήφιους και τους συναδέλφους μου στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τον σπουδαίο και όμορφο αγώνα που κάναμε, με αποτέλεσμα την κυριαρχία της παράταξης μας και στην Εύβοια.

Νιώθω υπερήφανος για το παράδειγμα πολιτικού πολιτισμού που συνυπηρετήσαμε. Τους ευχαριστώ γιατί σταθήκαμε όλοι μας, αντάξιοι των απαιτήσεων των συμπολιτών μας.

Ευχαριστώ όλους όσοι με πιστέψατε και με στηρίξατε, ενώσατε μαζί μου, δυνάμεις, πίστη και ενθουσιασμό.Η εκλογή μου αποτελεί μεγάλη τιμή και ευθύνη. Την εντολή των πολιτών θα τη σεβαστώ και θα την υπηρετήσω με συνέπεια.Οι πολίτες μας ζητούν να πάμε μπροστά ενωμένοι, να αλλάξουμε τη χώρα. Το μέλλον δεν μπορεί να περιμένει.

Έχουμε πολλά να κάνουμε. Μας περιμένει σκληρή δουλειά.

Από σήμερα, τιμώντας την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας, οφείλουμε να ξεκινήσουμε έναν νέο αγώνα: να συνεργαστούμε αρμονικά και να συνθέσουμε δυνάμεις για την αναγέννηση της Εύβοιας.

Στον αγώνα αυτόν, δηλώνω «παρών» με όλες μου τις δυνάμεις. Έχουμε μόνο μια επιλογή: Να αποδειχθούμε χρήσιμοι.»

Θανάσης Ζεμπίλης