Ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης, ψήφισε λίγο πριν τις 9 το πρωί της Κυριακής στο 22ο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αθηναίων.
Ο Παύλος Χρηστίδης έφτασε στην κάλπη μαζί με την κόρη και τη σύζυγό του και μάλιστα έριξε τον φάκελο με την βοήθεια της μικρής.
Στις δηλώσεις τόνισε πως «ξημερώνει μια ημέρα αισιοδοξίας και δύναμης. Μια ημέρα που θα τολμήσουμε για να δημιουργήσουμε τη μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη, το ΠΑΣΟΚ της νέας εποχής.
Είναι μια ημέρα δημοκρατίας, είναι μια μέρα που ο ήλιος λάμπει, είναι μια μέρα που πρέπει να θυμόμαστε την Φώφη Γεννηματά χωρίς την οποία δεν θα βρισκόμασταν σήμερα εδώ, χωρίς τη δουλειά της, χωρίς την τόλμη της όλα τα προηγούμενα χρόνια».
Διαβάστε Επίσης:
- Τροχαίο στο Βασιλικό: Αυτοκίνητο καβάλησε πεζοδρόμιο και συγκρούστηκε πάνω σε δέντρο [ΦΩΤΟ]
- Τροχαίο στην Ερέτρια: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε πάνω σε τοίχο [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]
- Ψαχνά: Χειροπέδες σε 26χρονο για ναρκωτικά μόλις κατέβηκε από το ΚΤΕΛ
- Μοίρασε 5000αρα η Αστυνομία για παραβάσεις
- Στερεά Ελλάδα: Πρόστιμο “Καμπάνα” 5000 ευρώ σε κομμωτήριο και πολλά 300άρια
- Εύβοια: 17χρονος πίσω από κλοπές δίκυκλων στην Χαλκίδα
- Άγριο επεισόδιο στην Νέα Αρτάκη: Ομάδα Ρομά επιτέθηκε με μαχαίρια και κατσαβίδια [ΦΩΤΟ]
- Τρόμος στην Χαλκίδα: Απειλούσε να ρίξει την γυναίκα του από το μπαλκόνι του σπιτιού του
- Αγωγή χιλιάδων ευρώ κατέθεσε ο Ιδιοκτήτης του eviathema.gr Σωτήρης Μπαρσάκης σε “μεγαλοδημοσιογράφο” της Χαλκίδας
Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News