Εκτάκτως ο Μάλλιος στα γραφεία της Ν.Δ. στην Αθήνα

Κλήθηκαν όλοι οι πρόεδροι της ΔΕΕΠ της χώρας στην Πειραιώς

mallios

Μπορεί η Νέα Δημοκρατία να πέτυχε μια μεγάλη νίκη στις εκλογές της 21ης Μαϊου του 2023 ή κατά άλλους ο ΣΥΡΙΖΑ να υπέστη μια ήττα σοκ ωστόσο φαίνεται ότι η Νέα Δημοκρατία δεν επαναπαύεται επ’ ουδενί και δίνει στα στελέχη της το σύνθημα ότι οι κάλπες στις 25 Ιουνίου είναι άδειες γεγονός που σημαίνει ότι έχουμε μια νέα εκλογική αναμέτρηση και όλα τα κομματικά στελέχη πρέπει να ενεργοποιηθούν το ίδιο δυναμικά.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφού μάζεψε τις όποιες δηλώσεις περί 180 εδρών τόνισε προς όλα τα στελέχη πως δεν θα επιτρέψει κανένα φαινόμενο έπαρσης και αλαζονείας αλλα ούτε και πανηγυρισμών..

Μάλιστα το βράδυ των εκλογών παρά το ότι ούτε οι ίδιοι οι νεοδημοκράτες δεν πίστευαν το εύρος της διαφοράς η εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν όχι πανηγυρισμοί, όχι κορναρίσματα αυτοκινήτων και βεγγαλικά μετά συγκεντρώσεων.. Οι εκλογές θα επαναληφθούν και το αποτέλεσμα κυβερνησιμότητας θα κριθεί σε ένα μήνα.

Υπό αυτό το κλίμα ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Εύβοιας Παναγιώτης Μάλιος κλήθηκε στην Αθήνα μαζί με όλους τους προέδρους της χώρας για να ενημερωθεί για το γενικό εκλογικό πλάνο της Νέας Δημοκρατίας και για να υπάρξει μια πανελλαδική κινητοποίηση όλων των στελεχών και φίλων της Νέας Δημοκρατίας ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 25ης Ιουνίου που ο Κυριάκος Μητσοτάκης θεωρεί εξίσου σημαντική όσο και αυτή της 21ης Μαϊου.

Η άποψη της Νέας Δημοκρατίας είναι πως σε αυτές τις εκλογές θα κριθεί το ποιος είναι καταλληλότερος να κυβερνήσει και όχι το ποια θα είναι η αντιπολίτευση και τι δυναμική θα έχει.

Έλα στo viber του eviathema.gr για ειδήσεις από την Εύβοια με ένα κλικ