Έλενα Βάκα Για εργαζόμενους κοινωφελών του Δήμου Χαλκιδέων: Αν θέλετε εσείς να μείνετε μια εγώ θέλω ακόμα περισσότερο

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο GOOGLE NEWS ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΚΗ EVIATHEMA

Ξεκινώντας η σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χαλκιδέων, έγινε νήξει για τους εργαζόμενους από εκπρόσωπό τους λέγοντας ότι ενώ με ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου αποφάνθηκε ότι οι υπηρεσίες τους χρειάζονται αποδεδειγμένα στο Δήμο στο Δικαστήριο που πραγματοποιήθηκε ο κύριος Κασαβέτης εκπροσοπόντας τον Δήμο Χαλκιδέων υποστήριξε ότι δεν υπήρχαν τα κονδύλια για να καλύψουν τις επόμενες αμοιβές οπότε και δεν μπορούν να τους κρατήσουν.

Η κα Έλενα Βάκα απαντώντας ανέφερε ότι με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου είναι αναδιαμφισβήτητο η χρησιμότητα των εργαζομένων αυτών στον Δήμο.

…Αν εσείς θέλετε μια εγώ θέλω περισσότερο. Είμαι η μόνο δήμαρχος που έκανε έγγραφο προς τον κύριο Βρούτση τονίζοντας του την σημαντικότητά σας σαν υπαλλήλους…Αυτό που δεν δέχομαι είναι να παίζουν με τον πόνο τον εργαζόμενων κάποιοι άνθρωποι…Είπατε ότι ο Δήμος Χαλκιδέων είναι απέναντί μας.Όποιος το πεί αυτό να τον φέρετε εδώ να τον παω στον εισαγγελέα…Κάποιοι θέλουν να σας παραπληροφορήσουν…ουδέποτε ο δήμος δεν υποστήριξε ότι δεν έχει κονδύλια για να σας υποστηρίξουν…

Δείτε το απόσπασμα με τις απόψεις των δύο πλευρών…