Έγκλημα πίσω από το Θάνατο του Σήφη Βαλυράκη; – Πειθαρχικό έλεγχο ζητούν βουλευτές του ΚΙΝΑΛ για το κλιμάκιο του Λιμενικού που έχει αναλάβει την υπόθεση

Συζητήθηκε σήμερα ερώτηση των Αν. Λοβέρδου και Β. Κεγκέρογλου. «Χρειάζεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία, δεν είναι μια απλή υπόθεση» σημείωσε ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης.

ΒΑΛΥΡΑΚΗΣ EVIATHEMA

Για καθυστερήσεις στην διερεύνηση των συνθηκών θανάτου του Σήφη Βαλυράκη κάνουν λόγο οι βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής Ανδρέας Λοβέρδος και Βασίλης Κεγκέρογλου.

Μιλώντας στη Βουλή σημείωσαν πως πρέπει η ηγεσία του υπουργείου Ναυτιλίας να διατάξει πειθαρχικό έλεγχο για το κλιμάκιο του Λιμενικού Σώματος που έχει αναλάβει την υπόθεση.

«Το ενδιαφέρον για τη διαλεύκανση της υπόθεσης είναι κοινό» σημείωσε από την πλευρά του ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης. Απαντώντας στους βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής τόνιζε πως «έχω πλήρη εμπιστοσύνη στα στελέχη του λιμενικού σώματος όπως έχω πλήρη εμπιστοσύνη και στη Δικαιοσύνη» και προσέθεσε «χρειάζεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία, δεν είναι μια απλή υπόθεση».

Από το Κίνημα Αλλαγής ο Βασίλης Κεγκέρογλου σημείωσε πως «έχουμε σημαντικές ενδείξεις ότι πρόκειται για το αποτέλεσμα όχι ενός ατυχήματος αλλά εγκληματικής ενέργειας» και προσέθεσε «από την αρχή κάποιοι ήθελαν να δημιουργήσουν την εικόνα ότι πρόκειται για ατύχημα».

Αναφερόμενος στον υπουργό ο Ανδρέας Λοβέρδος είπε πως η απάντηση που έδωσε ήταν «για να ξεφύγουμε από το θέμα» και έθεσε το ερώτημα «είναι δυνατόν με αυτά τα στοιχεία να λέτε ότι όλα πάνε καλά;».

Εύβοια: Τροχαίο ατύχημα στην επαρχιακό οδό Λεπούρων – Καρύστου [ΦΩΤΟ]

Εύβοια: Αυξημένη κίνηση σε Νέα Αρτάκη και Χαλκίδα [ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ]

Χαλκίδα: “Βαρύς ο πέλεκις” για καφέ μπαρ στην παραλία – 5000 πρόστιμο και αυτόφωρο στον ιδιοκτήτη για όρθια άτομα

Εύβοια: 30χρονος πιάστηκε με χάπια χωρίς συνταγή από την Γ ΟΠΚΕ – Άμεση η σύλληψή του

Ευβοία: 62χρονη έβαλε φωτιά μέσα στο ίδιο της το σπίτι

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ – Ερέτρια Εύβοιας: Εξαφανίστηκε 65χρονος την ώρα που έκανε μπάνιο στον Μαλακόντα – Συναγερμός στις λιμενικές αρχές

Τροχαίο στην Εύβοια – Φορτηγό τούμπαρε στην μέση του δρόμου [ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ]

Χαλκίδα: Φωτιά στην υψηλή γέφυρα – Νεαροί έριξαν δυναμιτάκια και “λαμπάδιασε” ο τόπος

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι