Γεωργία Πύθουλα: “Οι εκπαιδευτικοί να στηρίξουν μαζικά το ΚΚΕ για να δοθεί ισχυρό μήνυμα στην αντιεκπαιδευτική πολιτική των κυβερνήσεων”

pyuoyla

Κάλεσμα μαζικής στήριξης του ΚΚΕ από τους εκπαιδευτικούς απηύθυνε η Γεωργία Πύθουλα, υποψήφια βουλευτής Εύβοιας, σε περιοδείες της σε σχολεία του Αλιβερίου και της Ν. Αρτάκης.

Συζητώντας με τους εκπαιδευτικούς η Γ. Πύθουλα τόνισε: “Να μην διστάσει κανένας εκπαιδευτικός να ψηφίσει στις 21 Μάη το ΚΚΕ. Τους δοκιμάσαμε όλους και τα σχολεία μας γίνονται σταθερά χειρότερα, το εκπαιδευτικό μας έργο στραγγαλίζεται ενώ πασχίζουμε με ό,τι μέσα έχουμε να κάνουμε τους μαθητές μας να αγαπήσουν το διάβασμα και ταυτόχρονα να πάρουν όλα τα εφόδια που τους χρειάζονται για τη ζωή. Σε αυτό το έργο μας έχουμε εχθρό το κράτος, με τα διαδοχικά αντιλαϊκά – αντι εκπαιδευτικά μέτρα που έχουν πάρει όλοι οι κυβερνήσεις διαχρονικά, βάζοντας ο καθένας το λιθαράκι του. Βλέπε υποχρηματοδότηση, κενά σε εκπαιδευτικούς και άλλες ειδικότητες, περιπλάνηση αναπληρωτών, η αντιδραστική “αξιολόγηση” και το “προσοντολόγιο” είναι το πλαίσιο λειτουργίας του σχολείου σήμερα που όλοι μαζί έχουν συνδιαμορφώσει. Αυτή θα είναι και η αντιλαϊκή πολιτική στην παιδεία θα συνεχιστεί ανεξάρτητα από τη σύνθεση της επόμενης κυβέρνησης.

Η μόνη λύση είναι η ισχυροποίηση του ΚΚΕ, για πιο ισχυρό εργατικό λαϊκό κίνημα την επόμενη μέρα. Μόνο έτσι μπορούμε να κερδίσουμε! Μόνο έτσι θα τους δυσκολέψουμε!

Η αξιολόγηση γίνεται για να κατηγοριοποιήσει τα σχολεία, να προωθήσει περαιτέρω την επιχειρηματική δράση, να βάλουν οι γονείς πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη, να δυσκολέψει ακόμη περισσότερο το έργο των εκπαιδευτικών, να αφήσει του μαθητές στην ημιμάθεια με τόσα όσα τους χρειάζονται οι επιχειρηματικοί όμιλοι σαν αυριανούς εργαζόμενους.

Η κατάσταση στα σχολεία και συνολικά η ζωή μας να γίνουν κριτήριο ψήφου στις 21 Μάη. Να εμπιστευτείτε το ΚΚΕ που το είδατε στην πρώτη γραμμή των αγώνων για τη διεκδίκηση των αιτημάτων των εκπαιδευτικών και συνολικά του λαού. Στη Βουλή με προτάσεις νόμου όπως τη μονιμοποίηση των νεοδιόριστων και δεκάδες άλλες.”

Έλα στo VIBER ΕΥΒΟΙΑ ΒΗΜΑ ΖΟΥΜ ΝΕΑ ΧΑΛΚΙΔΑ EVIATHEMA του eviathema.gr για ειδήσεις από την Εύβοια με ένα κλικ