Γιώργος Παπαδάκης – Γιώργος Αυτιάς: Συναντήθηκαν μετά από πολλά χρόνια – Τι είπαν μεταξύ τους

11 Απριλίου 2024, 10:37 πμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Γιώργος Αυτιάς Γιώργος Παπαδάκης συναντήθηκαν

Με αφορμή τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο «Καλημέρα Ελλάδα», Γιώργος Παπαδάκης και Γιώργος Αυτιάς συναντήθηκαν κι αντάλλαξαν μια θερμή αγκαλιά.

Μάλιστα ο Γιώργος Παπαδάκης ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Γιώργο Αυτιά στην πολιτική, πλέον, σταδιοδρομία του δεύτερου και ακολούθησε διάλογος, παρουσία του πρωθυπουργού. 

Ο ιστότοπος DEBATER εξασφάλισε ένα μοναδικό  στιγμιότυπο από την αναπάντεχη αυτή συνάντηση και σας παρουσιάζει αποκλειστικά την στιχομυθία που έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μαξίμου, μεταξύ των έμπειρων δημοσιογράφων και παρουσιαστών:

Γιώργος Αυτιάς: “Τον ευγνωμονώ [τον Γιώργο Παπαδάκη] και το δηλώνω δημόσια. Ευγνωμοσύνη στον άνθρωπο που με πήρε στο χέρι του στην τηλεόραση και με βοήθησε

Κυριάκος Μητσοτάκης: “Δεν είναι τυχαίο ότι σε έφερα αυτή τη χρονική στιγμή“, απάντησε ο πρωθυπουργός στον Γιώργο Αυτιά.

Γιώργος Αυτιάς: “Ευχαριστώ θερμά! Σου οφείλω [απευθυνόμενος στον Γιώργο Παπαδάκη] το ευ ζην κατά τους αρχαίους Έλληνες. Εάν συγκεντρωθούμε όσοι ευεργετήσατε, κύριε Παπαδάκη/ Γιώργο μου, θα πρέπει να κλείσουμε ένα στάδιο“.

Γιώργος Παπαδάκης: Μπορείς να μου δώσεις από τώρα τη διεύθυνση που θα έχεις στις Βρυξέλλες;“, ρώτησε ο παρουσιαστής του “Καλημέρα Ελλάδα” τον Γιώργο Αυτιά.

Αυτά τα αποφασίζει ο Θεός, ο λαός και ο αρχηγός“, απάντησε ο Γιώργος Αυτιάς, με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, να σημειώνει χιουμοριστικά: “Όχι τη διεύθυνση, τη διεύθυνση όχι και με τους δύο έμπειρους δημοσιογράφους να ξεσπούν σε γέλια.

Σημειώνεται, τέλος, πως ο Γιώργος Αυτιάς ανακοινώνεται την Πέμπτη 11/4 στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, μια υποψηφιότητα που “ακούγεται” εδώ και αρκετό καιρό, αλλά που πλέον οριστικοποιείται με πάσα επισημότητα.

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.