Καραντίνα τέλος για τον Νίκο Δένδια – Επιστροφή στο γραφείο μετά το νέο αρνητικό τεστ

Νίκος Δένδιας

Η υποχρεωτική καραντίνα τελείωσε και ο Νίκος Δένδιας επέστρεψε στην καθημερινότητά του. Ο υπουργός Εξωτερικών είχε έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού και τέθηκε σε απομόνωση.

Αλιβέρι Ευβοίας: Προπονητής ταε κβον ντο έμεινε φυλακή για 6,5 χρόνια από λάθος του δικαστηρίου – Αθωώθηκε πριν λίγες μέρες

Αλλά όλα τα τεστ στα οποία υποβλήθηκε ο Νίκος Δένδιας ήταν αρνητικά και έτσι επέστρεψε στα καθήκοντά του και στο γραφείο του στο υπουργείο Εξωτερικών, απ’ όπου το πρωί της Δευτέρας (16.11.2020) ανέβασε και φωτογραφία στο twitter.

“Στο γραφείο στο Υπουργείο Εξωτερικών και πάλι. Αρνητικά όλα τα τεστ και έξοδος από την καραντίνα. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τα μηνύματα”, ανέφερε ο Νίκος Δένδιας με ανάρτησή του στο twitter.

Ο υπουργός Εξωτερικών ήταν σε προληπτική καραντίνα από τις αρχές της περασμένης εβδομάδας, έπειτα από επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, το Μαντούδι, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr