Κόντρα ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ για την ΔΗΜΤΟ Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας

2 Οκτωβρίου 2021, 6:43 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Μεγάλη κόντρα έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες για την διεκδίκηση της προεδρίας της ΔΗΜΤΟ στον Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr γνωστός παράγοντας της περιοχής φαίνεται να κινεί θεούς και δαίμονες να κατεβάσει υποψήφιο δικής του επιλογής μιας και λόγω θέσης ο ίδιος δεν μπορούσε ώστε να “ρίξει” δήθεν τον προηγούμενο.

Τα τηλέφωνα πήγαν και ήρθαν και με τα χίλια ζόρια συμπλήρωσαν τον φάκελο.

Το γεγονός δημιούργησε έντονες αντιδράσεις για τον εν λόγω, του οποίου συγγενικό πρόσωπο εργάζεται σε γραφείο βουλευτή ενώ την ίδια ώρα φαίνεται να τα βάζει με πολιτικούς της ΝΔ με το χειρότερο τρόπο μπροστά σε κάμερες γνωστού καναλιού, δηλώνοντας ότι εκείνοι φταίνε για την κατάσταση της περιοχής του και ότι θα κάνουν καιρό να πατήσουν το πόδι τους.

Φυσικά μια τέτοια πρόχειρη προσπάθεια δεν πρόκειται να αλλάξει τα δεδομένα, όπως ότι ο ήδη Πρόεδρος της συγκεκριμένης ΔΗΜΤΟ Βασίλης Στάμου έχει δείξει από την αρχή ποιος είναι, αφού στάθηκε έμπρακτα δίπλα στους συμπολίτες του όταν τον χρειάζονταν, κάτι που θα παίξει μεγάλο ρόλο στην επανεκλογή του.

Διαβάστε Επίσης:

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι

fb1

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.