Μ. Χατζηγιαννάκης: Η πραγματική δημοσκόπηση θα είναι το βράδυ της 21ης Μαΐου

xatzigiannakis mega

Για κινδυνολογία, προπαγάνδα και τοξικότητα, που επιστρατεύει ο Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να κρύψει τόσο τις δικές του, όσο και τις ανεπάρκειες της κυβέρνησής του, έκανε λόγο στο Mega και την εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο ο υποψήφιος βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Μίλτος Χατζηγιαννάκης.

Όπως υποστήριξε ο αναπλ. τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., εάν ο κ. Μητσοτάκης επιθυμούσε πραγματικά την ρήξη με το βαθύ κράτος θα το είχε αποδείξει στην πράξη, ενημερώνοντας τον ελληνικό λαό μετά το πόρισμα για την τραγωδία στα Τέμπη με ποιον τρόπο διορίστηκε ο συγκεκριμένος φύλακας – σταθμάρχης της Λάρισας, ή επιτρέποντας να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση των υποκλοπών.

«Επειδή λοιπόν ο Κυριάκος Μητσοτάκης ούτε μπορεί ούτε θέλει να έρθει σε ρήξη με τον εαυτό του, επιλέγει να ακολουθήσει τις προτροπές του Αμερικανού γκουρού της προπαγάνδας που τον συμβουλεύει -για τον οποίον καλό θα ήταν να μάθουμε από πού πληρώνεται για τις “υπηρεσίες” του- και ακολουθεί τον δρόμο της όξυνσης. Για αυτό ο απερχόμενος Πρωθυπουργός έρχεται έναν μήνα πριν τις εκλογές και κουνάει το δάχτυλο, μιλώντας για συμφορά εφόσον κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Σαν να μην ο ίδιος Πρόεδρος του κόμματος που έφερε τη χώρα στα μνημόνια, λες και η χώρα δεν υπήρχε πριν το 2015, δεν είχαμε μνημόνια, δεν είχαμε ουρές ανασφάλιστων έξω από τα νοσοκομεία. Η ΝΔ καταδίκασε το ΕΣΥ, τον δημόσιο χώρο και τη δημόσια διοίκηση, με πρακτικές του παρελθόντος που πληρώνει ο ελληνικός λαός», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης.

Για το προεκλογικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, ο υποψήφιος βουλευτής Ευβοίας επεσήμανε πως, «προφανώς και δεν μπορούμε να ξοδεύουμε αλόγιστα, ούτε όταν κυβερνήσαμε τη χώρα ξοδέψαμε αλόγιστα, ίσα ίσα προσπαθήσαμε με τις θυσίες του λαού να φτιάξουμε τα δημοσιονομικά, να ρυθμίσουμε το χρέος και να βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια, αφήσαμε και ένα μαξιλάρι που το παραδώσαμε στην επόμενη κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό, 37 δις ευρώ».

Σχολιάζοντας τέλος τις δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης σημείωσε ότι η μοναδική πραγματική δημοσκόπηση θα είναι το βράδυ της 21ης Μαΐου, προσθέτοντας πως αυτό που προκύπτει μέσα από την επαφή με τους πολίτες στην Εύβοια και σε ολόκληρη την Ελλάδα, είναι η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία την ημέρα των εκλογών.