Μ. Χατζηγιαννάκης: “Οι «Λίστες Πέτσα» δεν έχουν χώρο στην Αυτοδιοίκηση”

xatzigiannakis vouli

Σε δήλωση προχώρησε ο βουλευτής Ευβοίας και αναπλ. τομεάρχη Εσωτερικών, υπεύθυνος για την Τοπική Αυτοδιοίκηση του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Μίλτος Χατζηγιαννάκης σχετικά με τον ανασχηματισμό  όπου εκτός των άλλων αναφέρεται και στο θέμα με τις “Λίστες Πέτσα”.

Υπενθυμίζουμε ότι στις λίστες αυτές χωρίς καμία διαφάνεια είχαν προστεθεί Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και Blog που δημιουργήθηκαν τελευταία στιγμή ή / και δεν πληρούσαν τις προδιαγραφές για κρατική επιχορήγηση.

Το φαινόμενο αυτό παρατηρήθηκε και στην Εύβοια όπως είχε αναδείξει και το eviathema.gr. Δείτε εδώ: Εύβοια – ΑΠΑΤΗ: Ανύπαρκτο τοπικό site στην λίστα με τα ΜΜΕ που μοιράστηκαν τα 20 εκατ. της καμπάνιας για τον κορονοϊό

Η δήλωση του Μίλτου Χατζηγιαννάκη:

Η προηγούμενη θητεία του νέου αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, αρμόδιου για θέματα Αυτοδιοίκησης, κ. Πέτσα, χαρακτηρίστηκε από δύο βασικά στοιχεία:

Αφενός τις πασίγνωστες και στον τελευταίο Έλληνα πλέον “Λίστες Πέτσα”, με τις οποίες -εν καιρώ πανδημίας- περισσότερα από 20 εκ. Ευρώ από χρήματα του ελληνικού λαού μοιράστηκαν κάτω από συνθήκες πλήρους αδιαφάνειας στα ΜΜΕ.

Αφετέρου, τις ουκ ολίγες περιπτώσεις που οι ανακοινώσεις του ως εκπροσώπου της κυβέρνησης Μητσοτάκη, περισσότερο σύγχυση προκάλεσαν παρά ενημέρωσαν πραγματικά την κοινωνία.

Ευχόμαστε στον κ. Πέτσα καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα. Παράλληλα, για το καλό της πολύπαθης Αυτοδιοίκησης, θα ήταν ευχής έργον από την καινούρια του θέση να μη συνδέσει περαιτέρω το όνομά του με μελανές σελίδες για τις δημοκρατικές διαδικασίες, τη διαχείριση των κρατικών πόρων και τη δημόσια λογοδοσία των κυβερνώντων. Να ξέρει από την πρώτη στιγμή καλά, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, οι δημοκράτες και προοδευτικοί πολίτες και οι υγιείς αυτοδιοικητικές δυνάμεις ανεξαρτήτως προέλευσης θα αποτρέψουμε με την παρουσία μας και τον έλεγχό μας τέτοιες διαδρομές.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Δολοφονία Τσακανίκα: Στον ανακριτή ο 27χρονος δολοφόνος του Χαλκιδαίου Επιχειρηματία [ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Προκόπι Ευβοίας: Απίστευτη καταδίωξη δύο Ελλήνων από την Γ ΟΠΚΕ – Πέταξαν τα 18 γραμμάρια ηρωίνης στο δρόμο νομίζοντας ότι δεν θα τα βρούνε

Χαλκίδα Ευβοίας: Εντοπίστηκε πτώμα σε παραλία

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚO – Χαλκίδα Ευβοίας: Επεισόδια στην Κάνηθο το βράδυ του Σαββάτου

Ερέτρια Ευβοίας: Μετά το Ρεπορτάζ του eviathema.gr για την λεηλασία της εκκλησίας στο Νησί των Ονείρων ο Δήμος έστειλε συνεργείο για την αποκατάσταση του [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, την Ελλάδα και τον Κόσμο