Μπογδάνος: Δεν χτύπησαν εμένα, αλλά την οικογένειά μου – Δέχομαι απειλές εδώ και χρόνια

«Το αυτοκίνητο δεν ήταν στο όνομά μου, αλλά της συζύγου μου», δηλώνει ο βουλευτής της ΝΔ – Διακομματική καταδίκη της εμπρηστικής επίθεσης

Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Τα όσα έζησε με την εμπρηστική επίθεση που δέχθηκε χθες βράδυ στο σπίτι του μίλησε στην μετέφερε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος αποκαλύπτοντας πως δέχεται απειλές εδώ και χρόνια.

Μιλώντας στο ΜEGA ο βουλευτής της ΝΔ, τόνισε πως «χθες δεν χτύπησαν εμένα, αλλά την οικογένειά μου, τους γείτονες, τα ανήλικα κορίτσια τους. Χτύπησαν όλους όσοι θα μπορούσαν να περάσουν 20:00 από δύο πεζοδρόμια, στην οδό που ζω» σημείωσε χαρακτηριστικά, ενώ παρέθεσε και μία φράση που χρησιμοποιούσε ο Ανδρέας Παπανδρέου ο οποίος έλεγε «χτυπήστε εμένα όχι τη Μιμή».

Εκτός ελέγχου η κατάσταση του Κορονοϊού στον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων- Ζήτησαν την συνδρομή της Πολιτικής Προστασίας στην Κοινότητα του Μίστρου

Περιγράφοντας το περιστατικό, είπε μάλιστα πως το αυτοκίνητο της συζύγου του δεν είναι καν στο όνομά του. «Είναι στο όνομά της. Δεν μου ανήκει. Δεν το χρησιμοποιώ» τόνισε, εξηγώντας ότι οι δύο εμπρηστικοί μηχανισμοί είχαν τοποθετηθεί κάτω από τα ρεζερβουάρ.

Όπως υπογράμμισε ο κ. Μπογδάνος, «δεν μένω σε μονοκατοικία, σε έπαυλη ή απομακρυσμένο και ιδιωτικό σημείο. Μένω σε κανονικό σπίτι. Αυτό εκμεταλλεύτηκαν οι τραμπούκοι εχθροί της φιλελεύθερης δημοκρατίας». Ακόμα, τόνισε ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στις έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ μίλησε για τη στοχοποίηση που θεωρεί ότι δέχεται.

«Δεν θα χάσουμε την ψυχραιμία μας, δεν θα οξύνουμε τους τόνους, δεν θα κάνουμε κυνήγι μαγισσών. Χρόνια όμως διαμαρτύρομαι ότι δέχομαι διαρκείς απειλές. Ορισμένοι το γραφικοποιούν και το βρίσκουν και καταγέλαστο. Υπάρχουν αρκετοί που συνδέονται και με θεσμικούς χώρους που θα έπρεπε να έχουν μηδενική ανοχή στη βία και στις απειλές βίας, που έχουν σιγοντάρει την ενορχηστρωμένη στοχοποίησή μου εδώ και χρόνια. Δεν θα μας φοβίσουν δεν θα μας νικήσουν. Ούτε αυτοί ούτε οι πολιτικοί τους προστάτες» επισήμανε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

Χαλκίδα Ευβοίας: Την εξαπάτησαν μέσω αγγελίας στο facebook – Εξιχνίαση της απάτης από το Τμήμα Ασφάλειας

Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων: Μετά την απολύμανση στα λεωφορεία της Ιδιωτικής εταιρίας στο εργοτάξιο η Δημοτική αρχή μεταφέρει παράτυπα και μαθητές στα σπίτια τους

Χαλκίδα Ευβοίας: Χαλκίδα: Μετανιωμένη η νηπιαγωγός που έβγαλε την 4χρονη στο κρύο – Διχασμένοι οι γονείς

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, την Ελλάδα και τον Κόσμο