Νίκος Ανδρουλάκης: Ζητώ καθαρή εντολή για ανανέωση και πολιτική αυτονομία

Στο κεντρικό δελτίο του OPEN ο νικητής του πρώτου γύρου Νίκος Ανδρουλάκης

Νίκος Ανδρουλάκης

Ισχυρό μήνυμα του κόσμου να επανέλθει δυναμικά η παράταξη στο προσκήνιο, αποτελεί η τεράστια συμμετοχή μελών και φίλων του ΚΙΝ.ΑΛ στις εσωκομματικές εκλογές, τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΟΡΕΝ. Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ χαρακτήρισε «παρακαταθήκη για την επόμενη μέρα» την εντυπωσιακή προσέλευση στις κάλπες, που δείχνει την τεράστια δυναμική του ΠΑΣΟΚ.

«Δεν περίμενα να είναι τόσο μεγάλη η διαφορά», ανέφερε ο Νίκος Ανδρουλάκης, σχετικά με την πρωτιά που κατέγραψε, προσθέτοντας όμως πως αυτό που εισέπραξε από τις περιοδείες και συναντήσεις, ανά την Ελλάδα, ήταν η καθολική απαίτηση για ανανέωση, ενότητα και πολιτική αυτονομία, ώστε το κόμμα να γίνει ξανά πρωταγωνιστής, να υπάρχει ως επιλογή έναντι της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ.

Ενόψει του β΄ γύρου την ερχόμενη Κυριακή, ο Νίκος Ανδρουλάκης επεσήμανε ότι όλα θα γίνουν στο προσκήνιο και θα δώσει τη μάχη με διάλογο και δεσμεύσεις, ενώ ζήτησε να γίνει δημόσιος διάλογος με τον Γιώργο Παπανδρέου. Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ υπογράμμισε ότι στόχος του είναι ένα κόμμα βάσης και όχι βαρόνων και εξέφρασε τη βεβαιότητα πως η παράταξη θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εθνικές εκλογές.

Δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη του Νίκου Ανδρουλάκη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΟΡΕΝ:

Διαβάστε Επίσης:

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News