Ο Δημήτρης Αργύρης υποψήφιος δήμαρχος Ερέτριας;

101059273 2915819731787372 4135147950848344064 n

Πιέσεις για να ηγηθεί επικεφαλής υποψήφιος δήμαρχος στην Ερέτρια δέχεται ο γνωστός μικροβιολόγος γιατρός Δημήτρης Αργύρης με καταγωγή από την Αμάρυνθο, πρώην περιφερειακός σύμβουλος και υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας ενώ τελικά αν δεχτεί αλλάζουν τα πολιτικά δεδομένα στην Ερέτρια και δημιουργείται μια αξιόμαχη κίνηση που μπορεί να διεκδικήσει το δήμο και να φέρει τα πάνω κάτω.

Με την απομάκρυνση της πρώην δημάρχου Αμφιτρίτης Αλιμπατέ από την αυτοδιοίκηση πρώτου Βαθμού υπήρχε πολιτικό κενό στον Δήμο Ερέτριας από μεγάλη μερίδα στελεχών που δεν έβλεπαν τις υπάρχουσες πολιτικές προτάσεις ως ικανές να τους καλύψουν.

Η πολιτική τράπουλα όμως ξαναμοιράζεται και εφόσον η πρόταση αυτή γίνει αποδεκτή από τον γιατρό το παιχνίδι αποκτά έντονο ενδιαφέρον και στην διεκδίκηση του δήμου μπαίνει μια νέα υποψηφιότητα άφθαρτη και με δυναμική.

Η Ερέτρια εξάλλου έχει παράδοση στις πολιτικές ανατροπές στο δήμο με πρόσωπα που εμφανίζονται πριν την εκλογική αναμέτρηση και συσπειρώνουν δημότες και στελέχη ενώ κατά την πρόσφατη πολιτική ιστορία του δήμου το εκλογικό σώμα λειτουργεί τιμωρητικά προς την δημοτική αρχή προσχωρώντας στις νέες και άφθαρτες πολιτικές προτάσεις.

Σύντομα θα μάθουμε αν ο Αμαρύνθιος γιατρός μπει σφήνα στην εκλογική μάχη και καταφέρει να κάνει την ανατροπή!