in ,

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Βόρεια Εύβοια – Επεισόδια με διαδηλωτές και ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας στο σημείο [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ]

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Βόρεια Εύβοια

Στην Βόρεια Εύβοια και συγκεκριμένα στην Ιστιαία κατέφθασε το πρωί της Τρίτης 14/12 ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδεία του υπουργικού συμβουλίου.

Λίγο μετά τις 10 το πρωί, ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με τους Δημάρχους, τον Περιφερειάρχη συνοδεία μελών του υπουργικού Συμβουλίου, σε σχολείο της Ιστιαίας.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο και συγκεκριμένα από από 400 αστυνομικούς φρουρούν το σημείο, διμοιρίες ΜΑΤ, ΟΠΚΕ κλπ ενώ αρκετός κόσμος βρίσκεται στο σημείο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Βόρεια Εύβοια

Εντάσεις σημειώθηκαν με κάποιους να φωνάζουν το γνωστό σύνθημα “Μητσοτάκη Γ@μιέσαι” ενώ υπήρξαν και συγκρούσεις με τις αστυνομικές δυνάμεις.

Πρόκειται για την δημιουργία ενός νέου οδικού άξονα από την Χαλκίδα στην Στροφιλιά ο οποίος θα έχει τέλος τον δρόμο της παράκαμψης των Ψαχνών. «Ένας δρόμος 56 χιλιομέτρων που θα μειώσει σημαντική την πρόσβαση από την Βόρεια Εύβοια στην Χαλκίδα και θα αλλάξει εντελώς τον χαρακτήρα των οδικών υποδομών στην Βόρεια Εύβοια», όπως είπε. Τόνισε ακόμα ότι είναι ένα έργο που θα έπρεπε να έχει ενταχθεί στον εθνικό σχεδιασμό εδώ και χρόνια. «Κάθε κρίση είναι και ευκαιρία και θα σταθούμε δίπλα στην βόρεια Εύβοια. Θα κινηθούμε γρήγορα για να εκπονηθούν οι μελέτες και να δημοπρατηθεί. Εντάχθηκε στον εθνικό σχεδιασμό και έχουν εξασφαλιστεί οι πόροι. Η οδική πρόσβαση είναι το κλειδί για την μετάβαση της Βόρειας Εύβοιας σε μια νέα αναπτυξιακή εποχή», σημείωσε ο πρωθυπουργός.

«Μιλάμε για μία νέα χάραξη η οποία θα μειώσει σημαντικά τη διαδρομή από τη Βόρεια Εύβοια προς τη Χαλκίδα σε συνδυασμό με την παράκαμψη της Χαλκίδας στην παράκαμψη των Ψαχνών θα αλλάξει εντελώς το χαρακτήρας των οδικών Υποδομών στη Βόρεια Εύβοια» υπογράμμισε στην τοποθέτησή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη το συγκεκριμένο έργο θα έπρεπε να είχε ενταχθεί εδώ και χρόνια στον εθνικό σχεδιασμό: «αλλά επειδή λέμε ότι κάθε κρίση είναι και μία ευκαιρία έχουμε μία πρόσθετη υποχρέωση να σταθούμε δίπλα στη Βόρεια Εύβοια και να προτεραιοποιήσουμε το έργο αυτό. Δεν είναι ένα έργο το οποίο θα ξεκινήσει από τη μία στιγμή στην άλλη Αλλά θα κινηθούμε με τον πιο γρήγορο τρόπο για να εκπονήσουμε τις σχετικές μελέτες να το δημοπρατήσουμε και στη συνέχεια να το ολοκληρώσουμε».

Διαβάστε Επίσης:

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Written by Σωτήρης Μπαρσάκης

Ο Σωτήρης Μπαρσάκης είναι δημοσιογράφος, σχεδιαστής ιστοσελίδων και φωτογράφος. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας πρώην
Επιχειρηματικού Σχεδιασμού και πληροφοριακών Συστημάτων Αγίου Νικολάου και Μεταπτυχιακός Φοιτητής στο πρόγραμμα Cyber Security / Κυβερνοασφάλειας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
.

Είναι Ιδιοκτήτης του Barsakis Media Group . Από το 2021 είναι μέλος στην Ένωση Ιδιοκτητών Δημοσιογράφων Περιοδικού Τύπου ( ΕΔΙΠΤ ) Από το 2019 είναι τακτικό μέλος της ΕΔΗΠΗΤ. Από το 2016 είναι μέλος της Ένωσης γραφιστών Ελλάδος. Ενώ επίσης είναι και μέλος του Emedia.

Υπήρξε ραδιοφωνικός παραγωγός, έχοντας το ηλεκτρονικό ραδιόφωνο rapradio.gr  Με συνεντεύξεις από αρκετούς ράπερ όπως ο Mad Clip και ο Slogan.

Ως ερευνητής ο Σωτήρης Μπαρσάκης για θέματα του ανεξήγητου και θρησκειών έχει γράψει σε αρκετά περιοδικά και εφημερίδες του χώρου της Εναλλακτικής αναζήτησης ενώ διατηρούσε και το ερευνητικό blog εναλλακτικής αναζήτησης strangefiles.net όπου φιλοξενούσε συνεντεύξεις διάσημων ερευνητών όπως ο συγγραφέας και ψυχολόγος Γιώργος Ιωαννίδης, ο Συγγραφέας και Ερευνητής Θανάσης Βέμπος, ο συγγραφέα David Rankine, ο υπεύθυνος επί των θεμάτων UFO της Βρετανικής Κυβέρνησης Nick Pope, ο Ερευνητής επί των θεμάτων αποκρυφισμού Donald Tyson, η μεταφράστρια των Βιβλίων του Harry Potter και συγγραφέας Καίτη Οικονόμου  o πρώην Πράκτορας του FBI Ben Hansen, ο ερευνητής Aaron Leich.

To 2016 δημιούργησε το athensradio.online μαζί με τον ραδιοφωνικό παραγωγό Αλέξανδρο Μολφέση.

Από το 2014 είναι τεχνικός υπεύθυνος του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων. Έχει κατασκευάσει ιστοσελίδες όπως του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων, του Γενικού Χειρουργού Διαμαντή Θωμά, της Μελίνας Κανά, του Γιατρού - Ακτινολόγου Γεώργιου Κουμέλλη κα.

Ερέτρια: Φωτιά σε οικόπεδο και φορτηγό εν κινήσει – Παραλίγο να λαμπαδιάσει από κάφτρα στην καμπίνα [ΦΩΤΟ]

Επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο Λιμεναρχείο Αιδηψού