Ο Θανάσης Ζεμπίλης μεταξύ των μελών της Π.Ε. που υπογράφουν την  υποψηφιότητα του Παύλου Μαρινάκη για τη θέση του Γραμματέα της ΝΔ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΖΕΜΠΙΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

Η διαδικασία της εκλογής του νέου Γραμματέα του κυβερνώντος κόμματος, που θα διαδεχθεί τον απερχόμενο Γιώργο Στεργίου, θα γίνει σήμερα το απόγευμα στις 5μμ, κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής, υπό την προεδρία του Κυρ. Μητσοτάκη.

Για τη θέση του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής υποψηφιότητα έχει καταθέσει ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης, κατόπιν της πρότασης του πρωθυπουργού Κυρ. Μητσοτάκη στο προσυνέδριο της Ηπείρου. Μεταξύ των υπογραφών που συνοδεύουν την υποψηφιότητα Π. Μαρινάκη, σύμφωνα με το καταστατικό, και κατατέθηκαν στον πρόεδρο της αρμόδιας εφορευτικής επιτροπής κ. Γ. Τραγάκη είναι και του βουλευτή Εύβοιας, ως μέλους της Π.Ε., Θανάση Ζεμπίλη.

Ο κ. Ζεμπίλης, που προέρχεται και ο ίδιος από την ΟΝΝΕΔ, έχοντας θητεύσει κατά το παρελθόν στα ανώτερα καθοδηγητικά όργανα της νεολαίας, δήλωσε σχετικά: «Με ιδιαίτερη χαρά υπογράφω την υποψηφιότητα του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ, κ. Παύλου Μαρινάκη, για την εκλογή του ως Γραμματέας της ΝΔ. Του εύχομαι πολλές και νικηφόρες μάχες».

Διαβάστε Επίσης:

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News