,
Είδηση για: #

Όλοκληρώθηκε η προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη των αρμόδιων φορέων της Εύβοιας

18 Μαρτίου 2020, 6:54 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Ολοκληρώθηκε σήμερα η προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη των αρμόδιων φορέων, για την αντιμετώπιση της πανδημίας και τη λήψη μέτρων, ύστερα από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας κ. Κελαϊδίτη.

Όπως αναφέρει ο κ Κελαιδίτης μετά την ολοκλήρωση της τηλεδιάσκεψης:

Επιβεβλημένη συνεργασία και ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ Αυτοδιοίκησης, Δημόσιων και Συλλογικών οργάνων του Συστήματος Υγείας του Νομού και της Εκκλησίας, η οποία επιβεβαίωσε τον υψηλό βαθμό ετοιμότητας και ηθικού που υπάρχει, μέσα από την πιστή μέχρι σήμερα εφαρμογή των οδηγιών και προληπτικών ενεργειών που όφειλε να εκτελέσει ο κάθε φορέας. Έγινε κατανοητό ότι είμαστε ακόμα στην αρχή αυτής της μεγάλης μάχης που καλούμαστε μαζί με τους πολίτες να δώσουμε, αξίζει όμως να αναφερθεί ότι έχουμε κερδίσει όλοι μαζί τα πρώτα μέτρα του αγώνα όπως αυτό αντανακλάται από την σχετικά μικρή μέχρι σήμερα διασπορά του ιού.

Η σκέψη και η ευχή μας είναι σε εκείνες και εκείνους με τις λευκές και πράσινες ποδιές που δίνουν τη μάχη αθόρυβα και με αυτοθυσία στην πρώτη γραμμή και στους συνανθρώπους μας που αναμετρώνται με τον ιό. Καθήκον δικό μας, του κάθε ένα από εμάς να σταθούμε δίπλα τους άξιοι με υπευθυνότητα και νηφαλιότητα στον ανηφορικό δρόμο που βρίσκεται μπροστά μας.

Συμμετείχαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος Ιστιαίας & Βορείων Σποράδων κ.κ. Χρυσόστομος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας & Σκύρου κ.κ. Σεραφείμ, ο Διοικητής του Γ. Ν. Χαλκίδας κ. Χατζημαργαρίτης, ο Προϊστάμενος Γενικής Διεύθυνσης Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Τσέλας, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Εύβοιας κ. Χαλιώτης, η Διευθύντρια της Παθολογικής Κλινικής του Γ. Ν. Χαλκίδας κα Περλεπέ, ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Εύβοιας κ. Καρλατήρας και τέλος, οι Δήμαρχοι της Εύβοιας και της Σκύρου.
Στη διαδικτυακή αυτή συνάντηση κυριάρχησε το πνεύμα ενότητας και ομοψυχίας. Ανταλλάχθηκαν απόψεις, έγιναν προτάσεις και μέσα από μια κοινή γραμμή χαράχτηκε ο κατάλληλος συντονισμός. Όλοι βρισκόμαστε σε πλήρη ετοιμότητα τις δύσκολες αυτές ώρες που περνά η χώρα.

tilediaskepsi

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.