Πανικός στην Βουλή – Άδωνις Γεωργιάδης: «Δείξτε το μπας και ξεστραβωθεί ο Ανδρουλάκης»

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Άγριος καυγάς ξέσπασε την Πέμπτης 03/02 στη Βουλή, όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης κάλεσε τον πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ να «ξεστραβωθεί» και η Ευαγγελία Λιακούλη αντέδρασε έντονα.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης κατηγόρησε το ΚΙΝΑΛ για «λαϊκισμό χειρίστου είδους», κατά τη συζήτηση της επίκαιρης επερώτησης στη Βουλή, για το «τσουνάμι» ακρίβειας και υπογράμμισε ότι «η κυβέρνηση έχει αντιμετωπίσει το πρόβλημα, με τη μείωση των φόρων, τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών, με τα οικονομικά μέτρα στήριξης- έχει ήδη αντιμετωπίσει σε επίπεδο τσέπης το πρόβλημα της ακρίβειας και θα συνεχίσει και το 2022». Και απαντώντας στην κριτική, έκανε και ιδιαίτερη αναφορά στον Νίκο Ανδρουλάκη.

«Αυτό είναι αδικία και την αδικία δεν τη θέλων. Ούτε ο Θεός τη θέλει και γι’ αυτό θα σας τιμωρήσει! Την πλατφόρμα e-katanalotis την ξέρετε; Δεν τη δείχνετε μέσα από ένα κινητό και στον Ανδρουλάκη μπας και ξεστραβωθεί;» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης προκαλώντας… χαμό!

Στη συνέχεια, είπε ότι η στρατηγική που ακολουθεί ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, μοιάζει με την «Ωραία Ελένη» του Ομήρου.

«Είναι καλή συνταγή αλλά για λίγο. Εγώ την ονομάζω “η συνταγή της Ωραίας Ελένης”. Ο Όμηρος στην Ιλιάδα δεν έχει οποιουδήποτε είδους περιγραφή της Ωραίας Ελένης. Αν είναι ξανθιά ή μελαχρινή, κοντή ή ψηλή. Ο κάθε Έλληνας ονειρεύεται την Ωραία Ελένη όπως επιθυμεί. Είναι καλό για την ποίηση. Βοηθάει και στην πολιτική για λίγο. Δε λες τίποτα για τη Novartis, λες κάτι φληναφήματα για την Πορτογαλία, αλλά με το πρώτο άρθρο σε τσακώσαμε. Γιατί σου αρέσει η Πορτογαλία του 1,3, αλλά όχι η Ελλάδα του 1,2 (σ.σ. πληθωρισμό)» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Κραταιός Νικόλας»

Απαντώντας στον Άδωνι Γεωργιάδη η γραμματέας της Κ.Ο. του ΚΙΝΑΛ, Ευαγγελία Λιακούλη, χαρακτήρισε τον Νίκο Ανδρουλάκη «κραταιό» και κάλεσε τον υπουργό Ανάπτυξης να το… χωνέψει.

«Σε ό,τι με αφορά, επειδή απέναντι στο Θείο έχω σεβασμό και έχω συνηθίσει να το χρησιμοποιώ στα πολύ δύσκολα με φειδώ! Όταν ακούω υπουργούς να αναφέρονται με τον τρόπο αυτό στον τιμωρό Θεό, όχι μόνο με εντυπωσιάζετε αρνητικά αλλά και σε ανθρώπινο επίπεδο με θλίβετε βαθιά. Τη μεγάλη ταραχή και ανησυχία σας και φουρτούνα σας μπορώ να την καταλάβω ότι οφείλεται σε πολιτικούς λόγους», ανέφερε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Δεν είναι η ωραία Ελένη, ο κραταιός Νικόλας είναι! Χωνέψτε το! Αυτό είναι ο πρόεδρός μας! Καταλαβαίνω όσα λέτε, αλλά δείχνουν τη φουρτούνα σας».

Διαβάστε Επίσης:

Εύβοια: Πυρκαγιά σε κοτέτσι στην Τριάδα [ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ]

Εύβοια: Έκαναν πλιάτσικο σε σπίτια στην Ερέτρια και κατέληξαν με χειροπέδες

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Τρόμος στην Βόρεια Εύβοια: Κουκουλοφόροι προσπαθούσαν να διαρρήξουν μαγαζί στην Ιστιαία

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ενδοοικογενειακό επεισόδιο στην Βόρεια Εύβοια – 25χρονη κατάγγειλε τον σύζυγό της

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο  GOOGLE NEWS ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΚΗ EVIATHEMA

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια