Σε Χαλκίδα, Αλιβέρι,Ερέτρια, Βασιλικό και Άνω Βάθεια ο Θανάσης Ζεμπίλης

Θανάσης Ζεμπίλης Χαλκίδα

Σε σειρά εκδηλώσεων σε Χαλκίδα, Αλιβέρι, Ερέτρια, Βασιλικό και Άνω Βάθεια παρέστη ο Βουλευτής Ευβοίας Θανάσης Ζεμπίλης το Σαββατοκύριακο.

Αρχικά, ο Θανάσης Ζεμπίλης παρευρέθηκε στην εκδήλωση του Περιφερειακού Τμήματος του Ερυθρού Σταυρού Ν. Ευβοίας, στο θέατρο “Παπαδημητρίου”, για την απονομή πτυχίων, προαγωγών και τιμητικών διακρίσεων σε εθελοντές μέλη του Ερυθρού Σταυρού.

Στη συνέχεια, ο Θανάσης Ζεμπίλης επισκέφτηκε το Αλιβέρι, με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του Κ. Ρούμπου “Coaching Ημερολόγιο 2023-Και όμως…Γίνεται”, που έλαβε χώρα στο Εργατικό Κέντρο Αλιβερίου.

Αργότερα, ο Βουλευτής Ευβοίας έδωσε το παρών στην κοπή της βασιλόπιτας της ομάδας «Απόλλων Ερέτριας» και της Ακαδημίας Ερέτριας, ενώ ακολούθως παρέστη στον αποκριάτικο χορό της ομάδας του Λήλαντα Βασιλικού.

Την Κυριακή το πρωί, ο Θανάσης Ζεμπίλης παρακολούθησε την θεία λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Άνω Βάθεια και την χειροτονία του Διακόνου κ. Χρύσανθου, χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Χαλκίδας, Ιστιαίας και Β. Σποράδων κ.κ. Χρυσοστόμου.

Τέλος, ο Βουλευτής Ευβοίας παρέστη στην εκδήλωση κοπής της παραδοσιακής βασιλόπιτας, που συνδιοργάνωσαν η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Ευβοίας και ο Εμπορικός Σύλλογος Χαλκίδας σε παραλιακό κατάστημα της Χαλκίδας.

Δείτε όλες τις ειδήσεις του eviathema.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης