Σε Βαθύ, Χαλκίδα και Αμάρυνθο χθες ο Θανάσης Ζεμπίλης

Θανάσης Ζεμπίλης

Σε θρησκευτικές και κοινωνικές εκδηλώσεις στο Βαθύ Αυλίδας, την Χαλκίδα και την Αμάρυνθο παρευρέθηκε χθες Κυριακή ο Θανάσης Ζεμπίλης.

Αρχικώς, ο Βουλευτής Ευβοίας παρευρέθηκε στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Καλυβίτου, πολιούχου της πόλεως του Βαθέως Αυλίδος, όπου στον προαύλιο χώρο του ιερού ναού έγιναν τα αποκαλυπτήρια της κτητορικής πλάκας της θεμελιώσεως και εγκαινίων του ιερού ναού. Έπειτα, ο Θανάσης Ζεμπίλης παρευρέθηκε στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας και την βράβευση αριστούχων μαθητών με καταγωγή από την Πελοπόννησο του Συνδέσμου των Εν Ευβοία Πελοποννησίων «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Στη συνέχεια, ο Βουλευτής Ευβοίας συμμετείχε ως παλαιός πρόσκοπος στην εκδήλωση για τα 100 χρόνια προσκόπων Χαλκίδας, όπου απεύθυνε χαιρετισμό. Ειδικότερα, ο Θανάσης Ζεμπίλης ανέφερε ότι «παρά το βεβαρυμένο πρόγραμμα της ημέρας δεν θα μπορούσα να λείψω από αυτή την ομήγυρη, που είναι η οικογένεια μας. Έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από τη συμμετοχή μου στο σύστημα Χαλκίδας, τις κατασκηνώσεις και τις εθελοντικές δράσεις. Απέκτησα καλούς φίλους και σίγουρα έγινα καλύτερος άνθρωπος. Έτσι, με βεβαιότητα μπορώ να πω ότι από όσες ιδιότητες απέκτησα μέχρι σήμερα η πιο τιμητική είναι αυτή του προσκόπου! Εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία και δύναμη».

Τέλος, ο Βουλευτής Ευβοίας επισκέφτηκε την Αμάρυνθο, όπου και παρέστη στη φιλανθρωπική εκδήλωση του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου. Ο Θανάσης Ζεμπίλης εξήρε την προσπάθεια και ευχαρίστησε για το πνευματικό και φιλανθρωπικό του έργο τον εφημέριο του Ιερού Ναού ιερέα κ. Κυριάκο Κοκκάλα.

zempilhw1

zemp

zemp3

zemp4

Διαβάστε Επίσης

Βρείτε όλες τις ειδήσεις του eviathema.gr στο Google News