«Σφαγή» στον αέρα ανάμεσα σε Χατζηνικολάου και Βαρουφάκη: Αν ήσουν σοβαρός αρχηγός κόμματος…

Δείτε το βίντεο…

ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ

Χαμός στον αέρα του Real FM το πρωί της Τρίτης, κατά την διάρκεια της εκπομπής του Νίκου Χατζηνικολάου όπου φιλοξενήθηκε ο Γιάνης Βαρουφάκης, προκειμένου να να σχολιάσει όλα όσα έγιναν στην συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Τζο Μπάιντεν.

Ο αρχηγός του ΜέΡΑ25 αφού έκανε το πρώτο του σχόλιο, ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο αν βρήκε κάτι θετικό, όπως για παράδειγμα το γεγονός πως ο πρόεδρος των ΗΠΑ τόνισε πως δεν μπορεί να βρει λύση στο Κυπριακό μεταξύ δύο χωρών, όπως προωθεί η Άγκυρα.

Μεγάλη ένταση στον αέρα

Σε αυτό λοιπόν ο κ. Βαρουφάκης μεταξύ άλλων του είπε πως «αν ήσασταν εκπρόσωπος της ΝΔ δεν θα λέγατε κάτι διαφορετικό» με αποτέλεσμα η ένταση μεταξύ των δύο να ανέβει: «Τις εξυπνάδες αυτές όχι σε εμένα. Έχω 40 χρόνια στο επάγγελμα, ντροπή» του απάντησε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Μάλιστα στην γεμάτη ένταση κουβέντα που ακολούθησε, ο αρχηγός του ΜέΡΑ25 αναφέρθηκε και στην ελευθερία του Τύπου στην χώρα, με τον δημοσιογράφο να είναι κατηγορηματικός πως η απάντηση που έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ερώτηση που δέχθηκε στις ΗΠΑ, δεν ήταν η σωστή.

Δείτε όσα συνέβησαν

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις