Σήφης Βαλυράκης Ερέτρια
in

Σήφης Βαλυράκης: «Συγκάλυψη του εγκλήματος» καταγγέλλουν ο γιος και ο αδελφός του [ΒΙΝΤΕΟ]

Εξακολουθούν να παραμένουν αναπάντητα, πολλά ερωτήματα για τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη στη θάλασσα της Ερέτριας, τον Ιανουάριο του 2021.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν οι δικηγόροι και μέλη της οικογένειας του εκλιπόντος πολιτικού, ο γιος και ο αδελφός του Σήφη Βαλυράκη κατήγγειλαν «συγκάλυψη του εγκλήματος»

Συγκινημένος ο γιος του Σήφη Βαλυράκη περιέγραψε την στιγμή που κλήθηκε να αναγνωρίσει την σορό του νεκρού πατέρα του τον Ιανουάριο του 2021, όταν βρέθηκε νεκρός στην θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Ερέτριας. «Δεν ήταν θαλάσσιο ατύχημα αλλά εγκληματική ενέργεια» ανέφερε. «Ο πατέρας μου ξυλοκοπήθηκε βαριά. Είχε μελανιές και εκχυμώσεις σε όλο του το πρόσωπο. Σε πάρα πολλά σημεία» τόνισε.

«Στο πρώτο στάδιο που θα έπρεπε να ενεργοποιηθούν με τον πιο έντονο και συστηματικό τρόπο όλοι οι μηχανισμοί ενός κράτους δικαίου για την διαλεύκανση μίας δολοφονίας, ενεργοποιήθηκαν όλοι οι μηχανισμοί συσκότισης» δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας Βαλυράκη, Νίκος Κωνσταντόπουλος.
Κολωνός

Κολωνός: Ανοίγουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του 53χρονου αλλά και της οικογένειας της ανήλικης μετά τη σύλληψη της μητέρας της

Παιδεραστής

Σφακιανάκης: Αυτά είναι τα σύμβολα επικοινωνίας των παιδεραστών [Βίντεο]