Σπύρος Πνευματικός: Η εκλογή της Νέας Δημοκρατίας είναι εθνική επιλογή

Παύλος Μαρινάκης

Τη σημασία που έχει να επικοινωνήσουν στους πολίτες τη μεγάλη πλειονότητα των έργων που πραγματοποιήθηκαν από τη διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας στην Εύβοια σε σύγκριση με το τι είχε γίνει αντίστοιχα την προηγούμενη τετραετία στο Νομό, αλλά και στη χώρα, με στόχο να διεκδικήσουν ένα μεγαλύτερο ποσοστό ψήφων στις επερχόμενες εκλογές τόνισε ο Σπύρος Πνευματικός, βουλευτής Ευβοίας της ΝΔ.

Ο βουλευτής στην τοποθέτησή του κατά τη διευρυμένη συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Ευβοίας, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023 στο πλαίσιο των επαφών του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος κ. Παύλου Μαρινάκη και του Γραμματέα Οργανωτικού κ. Στέλιου Κονταδάκη με τα στελέχη και τις τοπικές κοινωνίες, ανέφερε, ότι θα πρέπει να αντιληφθούν όλοι οι πολίτες, πως είναι επιτακτική ανάγκη να ολοκληρώσει η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη το μακρόπνοο σχέδιο να θέσει την Ελλάδα σε τροχιά ανάπτυξης, η οποία θα είναι ανταγωνιστική με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες.

«Θα πρέπει-είπε χαρακτηριστικά- να επικεντρωθούμε όχι μόνο στα πολλά και μεγάλα έργα που είναι προς εκτέλεση, αλλά και στα μικρά,τα οποία αφορούν τον απλό πολίτη και έχουν σχέση με την καθημερινότητά του, που είναι -ίσως- και τα πιο σημαντικά, γιατί αυτά κατανοούν περισσότερο».

Στην κατεύθυνση αυτή, όπως επισημάνθηκε, θα κινητοποιηθούν όλα τα στελέχη του κόμματος, επιδεικνύοντας πνεύμα ενότητας, συλλογικότητας και ευθύνης, προκειμένου να γίνει πράξη το όραμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για άνοιγμα της Νέας Δημοκρατίας στην κοινωνία, υπογραμμίζοντας, ότι η εκλογή της ΝΔ δεν είναι κομματική επιλογή, αλλά εθνική επιλογή για το μέλλον της Ελλάδας και των παιδιών μας και υπενθυμίζοντας στους πολίτες, ότι πρέπει να συγκρίνουν όσα έγιναν τα προηγούμενα χρόνια με αυτά που υλοποίησε η ΝΔ για να αποφασίσουν, εάν θέλουν να οδηγηθεί ξανά η χώρα στο χάος και το διχασμό ή αν θα αντισταθούν απέναντι στο λαϊκισμό και τις ψεύτικες υποσχέσεις.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε Επίσης

Βρείτε όλες τις ειδήσεις του eviathema.gr στο Google News