Στέλιος Κούλογλου: Δεν έχω διάθεση να συμμετέχω σε σήριαλ του Netflix – Εγώ εκλέχτηκα με άλλο κόμμα

23 Οκτωβρίου 2023, 5:35 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον ΣΥΡΙΖΑ και την απόφασή του να ανεξαρτητοποιηθεί μίλησε στον ΣΚΑΪ 100,3 ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου.

Στην ερώτηση του Παύλου Τσίμα αν σκοπεύει να παραδώσει την έδρα όπως ζητά η Κουμουνδούρου, ο κ. Κούλογλου απάντησε ότι «εγώ εκλέχτηκα με άλλο κόμμα. Αυτό το κόμμα το σημερινό, οι θέσεις του προέδρου δεν έχουν σχέση με τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ».

Μάλιστα πρόσθεσε ότι οι θέσεις του κ. Κασσελάκη έχουν περισσότερη σχέση με τις θέσεις «της δεξιάς πτέρυγας του δημοκρατικού κόμματος», ενώ έκανε λόγο και για «αυταρχικές απόψεις».

Ο κ. Κούλογλου πρόσθεσε ότι ουσιαστικά δεν υπάρχει αξιωματική αντιπολίτευση και ότι ο κ. Μητσοτάκης «κάνει ό,τι θέλει» ελλείψει αντιπολίτευσης, φέρνοντας ως παράδειγμα τον τρόπο εκλογής των ευρωβουλευτών. Όπως είπε «μπορεί μέχρι την τελευταία στιγμή να αποφασίσει ό,τι τον συμφέρει» .

Ο ευρωβουλευτής πρόσθεσε ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ ασχολούνται «οι εκπομπές με τα κουτσομπολιά», ενώ σε άλλο σημείο ανέφερε ότι η κατάσταση είναι «σαν να βλέπουμε σήριαλ στο Netflix, δεν είχα καμια διάθεση να πάρω μέρος σε ένα τέτοιο πράγμα».

Χαλκίδα: Συναγερμός στην Πυροσβεστική για φωτιά στο τσιμεντάδικο

«Το τοξικό κλίμα συν οι θέσεις του Στέφανου Κασσελάκη με έκαναν να αποχωρήσω. Δεν αποκλείω να είμαι ξανά υποψήφιος, αλλά περιμένω να δω πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα» είπε και πρόσθεσε ότι ο κόσμος της Αριστεράς έχει ανάγκη από ένα κόμμα σύγχρονης δημοκρατικής πράσινης Αριστεράς για τον εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη της χώρας.

Συμπλήρωσε ότι αυτό θα εκφραστεί κάποια στιγμή, κι αν εκφραστεί πριν από τις ευρωεκλογές, «θα συμβάλω και ‘γω».

Ο κ. Κούλογλου πρόσθεσε ότι για την κρίση και τις μεγάλες ήττες του ΣΥΡΙΖΑ δεν ευθύνεται ο κ Κασσελάκης, η εκλογή του είναι αποτέλεσμα αυτών των κακών αποτελεσμάτων, είπε.

Μάλιστα είπε ότι ο ίδιος είχε επισημάνει τα προβλήματα και πως κόντεψαν να τον διαγράψουν όταν είχε πει τη φράση «πρόεδρε, δεν αρέσουμε».

Τέλος, είπε ότι ο ίδιος θα μπορούσε να κάνει το «καλό παιδί και να είμαι στη λίστα και να επανεκλεγώ», αλλά πρόσθεσε «δεν με ενδιαφέρει η θέση παρά μόνο αν μπορέσω να κάνω πράγματα γι’ αυτα που πιστεύω».

Κλείνοντας ο κ. Κούλογλου προέβλεψε ότι «σίγουρα θα δημιουργηθούν συνθήκες ανατροπής του Στέφανου Κασσελάκη».

Έλα στo viber του eviathema.gr για ειδήσεις από την Εύβοια με ένα κλικ

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.