Συναντήθηκαν στο 14ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας

7 Μαΐου 2022, 5:36 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Εύβοιας Παναγιώτης Μάλλιος με τον βουλευτή Εύβοιας Σπύρο Πνευματικό στο 14ο τακτικό συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας .. στο περιθώριο του οποίου είχαν να πουν πολλά.

Η νομαρχιακή οργάνωση και οι βουλευτές έχουν καλή συνεργασία και αυτό είναι προς όφελος της Νέας Δημοκρατίας.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Βουλευτής Σπύρος Πνευματικός σε πρόσφατη συνέντευξη του σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό είχε δηλώσει για το συνέδριο: “Tο βασικό πλαίσιο του Συνεδρίου ορίζεται από το σύνθημα «Δίπλα σε κάθε πολίτη», αναδεικνύοντας το κοινωνικό και προοδευτικό πρόσωπο του κυβερνώντος κόμματος. Παράλληλα, στόχος είναι να σταλεί σαφές μήνυμα στους πολίτες, ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ν’ αντιμετωπιστούν οι δυσκολίες που έχουν προκύψει στην παρούσα συγκυρία, προβάλλοντας ταυτόχρονα τις πολύ σημαντικές τομές που ήδη έγιναν και έχουν θετικό πρόσημο. Ο βουλευτής πρόσθεσε ότι βασική επιδίωξη είναι να παρουσιαστεί και ο βασικός σχεδιασμός του μέλλοντος, οι προτεραιότητες και το πρόγραμμα στήριξης απέναντι στις συνέπειες της ενεργειακής κρίσης και του πολέμου.”

Διαβάστε Επίσης

Δυναμώνει την ομάδα του ο Σπύρος Πνευματικός

Ψαχνά: Με μεγάλη επιτυχία το εκπαιδευτικό ενημερωτικό σεμινάριο πρώτων βοηθειών στο Γυμνάσιο από την Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης

Τροχαίο στο Βασιλικό: Το κράνος του έσωσε την ζωή [ΦΩΤΟ]

Εύβοια: Θανατηφόρο τροχαίο στην επαρχιακή οδό Λεπούρων – Καρύστου [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ]

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.