,

Θανάσης Ζεμπίλης από Λουτρά Αιδηψού: βασική μας προτεραιότητα παραμένει η ανασυγκρότηση της Βόρειας Εύβοιας!

8 Ιουνίου 2023, 2:25 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Στη Βόρεια Εύβοια περιοδεύει σήμερα ο υποψήφιος Βουλευτής Εύβοιας Θανάσης Ζεμπίλης, συμμετέχοντας στο κλιμάκιο με επικεφαλής τον πρώην υφυπουργό κρατικής αρωγής κ. Χρήστο Τριαντόπουλο, ενόψει της αυριανής επίσκεψης σε Λουτρά Αιδηψού και Ιστιαία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ειδικότερα, το πρόγραμμα επισκέψεων ξεκίνησε από Αγιόκαμπο, Λιχάδα, Λουτρά Αιδηψού και Βασιλικά, ενώ θα συνεχιστεί σε περιοχές του Δήμου Μαντουδίου, Λίμνης, Αγίας Άννας.

Ο κ. Ζεμπίλης κατά τον σύντομο χαιρετισμό του σε συνάντηση με παραγωγικούς φορείς στα Λουτρά Αιδηψού, αφού ευχαρίστησε και συγχάρηκε τον κ. Τριαντόπουλο κάλεσε τους πολίτες της Βόρειας Εύβοιας να στηρίξουν την Νέα Δημοκρατία για να συνεχιστεί το τιτάνιο έργο της ανασυγκρότησης της περιοχής. «Ο τόπος έχασε πολύτιμο χρόνο σε μέτρα στήριξης της περιοχής, όπως το evia pass, εξαιτίας της αχρείαστης απλής αναλογικής.

Σε αυτές τις εκλογές θα πρέπει να εκφραστεί καθαρά και δυνατά η λαϊκή βούληση για μια ισχυρή και αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να αποφευχθεί η περιπέτεια της πολιτικής αστάθειας και ενός νέου εκλογικού κύκλου, γεγονός που θα έχει δυσμενείς επιπτώσεις στην οικονομία και τον τουρισμό»

ζεμπιλης λουτρα

ζεμπιλης λουτρα 1

ζεμπιλης λουτρα 3

Έλα στo viber του eviathema.gr για ειδήσεις από την Εύβοια με ένα κλικ

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.