Τήνος: Διακοπές ενός 24ωρου για τον Κυριάκο Μητσοτάκη – Οικογενειακές στιγμές χαλάρωσης για τον πρωθυπουργό

mitsotakis 19

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η σύζυγός του Μαρέβα και τα παιδιά τους, ετοιμάζονται για τις πρώτες διακοπές του καλοκαιριού…

 
Στην Τήνο θα βρεθεί για λίγες ώρες ο πρωθυπουργός. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την οικογένειά του θα αναχωρήσει με πλοίο από την Ραφήνα στις 16.00 το απόγευμα και θα επιστρέψει αύριο Κυριακή.




Το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός είχε συνάντηση με το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης κατά την οποία τέθηκαν επί τάπητος οι μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης που θα παρουσιαστούν το τριήμερο των προγραμματικών δηλώσεων την επόμενη εβδομάδα.

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι «η αλλαγή του μείγματος δημοσιονομικής πολιτικής, η υλοποίηση φιλοεπενδυτικών επιλογών και η ενίσχυση της ρευστότητας στην πραγματική οικονομία αποτελούν βασικές προτεραιότητες της νέας κυβέρνησης με στόχο την ισχυρή ανάπτυξη και τη δημιουργία πολλών και καλών θέσεων εργασίας».

Ο κ. Μητσοτάκης, εξάλλου, με τις επισκέψεις του στα υπουργεία Παιδείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης έστειλε σαφή μηνύματα ως προς τις προτεραιότητες της κυβέρνησης πέραν της οικονομίας.

Προς τούτο, οι διατάξεις για την κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου θα προχωρήσουν άμεσα και δη στο πρώτο νομοσχέδιο που θα ψηφιστεί στη Βουλής, ενώ η ψηφιοποίηση του Δημοσίου στο σύνολό του αποτελεί το μεγάλο προσωπικό στοίχημα του πρωθυπουργού και του αρμόδιου υπουργού, Κυριάκου Πιερρακάκη.

Αμέσως μετά την πρωινή σύσκεψη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ετοίμασε βαλίτσες για την πρώτη καλοκαιρινή απόδραση. Μαζί του, θα βρίσκεται η σύζυγός του Μαρέβα και τα παιδιά τους.