Το βίντεο της επίθεσης του Γ. Πρωτούλη στον Θ. Τζήμερο

Βίντεο που επιβεβαιώνει την επίθεση του επικεφαλής του συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση για την Αττική» εναντίον του περιφερειακού συμβούλου Θάνου Τζήμερου, δόθηκε στη δημοσιότητα. Στο βίντεο ο Γ. Πρωτούλης εμφανίζεται να φεύγει από τη θέση του να φτάνει στον Θ. Τζήμερο και να τον φτύνει, καθώς και την παρέμβαση τρίτων ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα

Το βίντεο από την επίθεση του Γιάννη Πρωτούλη, ανάρτησε στο διαδίκτυο η «Δημιουργία Ξανά» και σε αυτό αποτυπώνεται η επίθεση  καθώς και η λογομαχία που προηγήθηκε όπως και οι ύβρεις σε βάρος του του Θ. Τζήμερου, τον οποίο μεταξύ άλλων απεκάλεσα «φασίστα». Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου πετάχτηκε εναντίον του κ. Τζήμερου και ένα φλυτζάνι με καφέ που βρισκόταν στα έδρανα.

Υπενθυμίζεται πως η ένταση εκτονώθηκε με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων, ενώ στο σημείο κλήθηκε και η ΕΛ.ΑΣ., χωρίς ωστόσο να προχωρήσει σε προσαγωγές, ενώ κατατέθηκε μήνυση σε βάρος του Γιάννη Πρωτούλη.

Στη συνέχεια ο Θάνος Τζήμερος σημείωσε πως «μετά το Πανεπιστημιακό άσυλο υπάρχει και το περιφερειακό. Ενοχλούνται για αυτά που λέω αλλά θα τα λέω. Όταν συμβιβάζεσαι με την ανομία την υποθάλπεις. Θεωρώ υποχρέωσή μου ως πολίτης και ως πολιτικός να καταδεικνύω την ανομία και να πράττω τα δέοντα».

liberal.gr