Δήλωση του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννη Οικονόμου για την ανάθεση των νέων καθηκόντων

Γιάννης Οικονόμου Υφυπουργός

Σε δήλωση προχώρησε ο νέος Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννης Οικονόμου για την ανάθεση των νέων του καθηκόντων.

Κώστας Μαρκόπουλος για τον ανασχηματισμό: “Αναρωτιέμαι, ένας δεν ήταν ικανός από την Εύβοια;;;;”

Η δήλωση:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, για την τιμή  αλλά και την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου, αναθέτοντάς μου τα καθήκοντα του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με αρμοδιότητα την Κοινή Αγροτική Πολιτική.

Με όλες τις δυνάμεις μου, πλήρως αφοσιωμένος στα καθήκοντά μου, με οδηγό τις προγραμματικές μας δηλώσεις και το σημαντικό έργο που έχει συντελεσθεί , από τους δύο Υπουργούς  κ. Βορίδη και κ. Σκρέκα, θα τιμήσω την εμπιστοσύνη του Προέδρου, στο πρόσωπο μου.

Στόχος είναι  με την αξιοποίηση  των κοινοτικών πόρων να οικοδομήσουμε ένα μοντέλο ελληνικής γεωργίας ανθεκτικό στα προβλήματα και στις απειλές με έμφαση στην ποιότητα και την αύξηση της παραγωγής και κεντρική επιδίωξη την αύξηση του εισοδήματος των Ελλήνων παραγωγών. Να προχωρήσουμε σε συνέργειες με εταιρείες που εξυπηρετούν το κλάδο με τα προϊόντα τους και φυσικά με την βιομηχανία τροφίμων. Να ενσωματώσουμε την καινοτομία και να ενισχύσουμε την εξωστρέφεια, έτσι ώστε ο πρωτογενής τομέας να αποκτήσει ισχυρό αποτύπωμα στην αναπτυξιακή προοπτική της χώρας μας.

Είμαι βέβαιος ότι με τον νέο Υπουργό, τον κύριο Σπήλιο Λιβανό και την Υφυπουργό κυρία Φωτεινή Αραμπατζή,  τους γενικούς γραμματείς και το στελεχιακό δυναμικό του Υπουργείου δουλεύοντας ομαδικά  θα ανταποκριθούμε στους στόχους μας.

Τέλος αυτή  την ώρα της ευθύνης αλλά και της προσωπικής χαράς θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου,  τους συνεργάτες μου και κυρίως τους πατριώτες μου από την Φθιώτιδα που με στήριξαν και  έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου.

Χαλκίδα Ευβοίας: Τον συνέλαβε το Λιμεναρχείο γιατί διέσχιζε με το μηχανάκι τον πεζόδρομο της παραλίας

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Δολοφονία Τσακανίκα: Στον ανακριτή ο 27χρονος δολοφόνος του Χαλκιδαίου Επιχειρηματία [ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Προκόπι Ευβοίας: Απίστευτη καταδίωξη δύο Ελλήνων από την Γ ΟΠΚΕ – Πέταξαν τα 18 γραμμάρια ηρωίνης στο δρόμο νομίζοντας ότι δεν θα τα βρούνε

Χαλκίδα Ευβοίας: Εντοπίστηκε πτώμα σε παραλία

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚO – Χαλκίδα Ευβοίας: Επεισόδια στην Κάνηθο το βράδυ του Σαββάτου

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, την Ελλάδα και τον Κόσμο