dimitriadis-vitoros

lYSIS

Εφιάλτης Χριστουγέννων στην Αταλάντη: Σκύλος ακρωτηρίασε γυναίκα που επέστρεφε σπίτι της

Η άτυχη γυναίκα διακομίστηκε εσπευσμένα στο ΚΑΤ, καθώς το δεσποζόμενο ζώο της απέκοψε δύο δάχτυλα – Το χρονικό της επίθεσης και η αμέλεια που οδήγησε στο συμβάν.

Εφιάλτης Χριστουγέννων στην Αταλάντη: Σκύλος ακρωτηρίασε γυναίκα που επέστρεφε σπίτι της

Στιγμές απόλυτου τρόμου και οδύνης αντικατέστησαν το εορταστικό κλίμα για μια γυναίκα στην περιοχή της Αταλάντης, η οποία έπεσε θύμα άγριας επίθεσης από δεσποζόμενο σκύλο το βράδυ των Χριστουγέννων. Η γυναίκα, η οποία είχε βγει νωρίτερα για να διασκεδάσει με την οικογένειά της, βρέθηκε αντιμέτωπη με το εξαγριωμένο ζώο ακριβώς τη στιγμή που επέστρεφε στην οικία της για να ξεκουραστεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τοπικού μέσου LamiaReport, η επίθεση σημειώθηκε αργά το βράδυ, όταν ο σκύλος που ανήκει σε γείτονα της περιοχής της επιτέθηκε αιφνιδιαστικά. Το αποτέλεσμα ήταν βαρύτατος τραυματισμός, καθώς το ζώο κατάφερε να της κόψει δύο δάχτυλα από το ένα της χέρι, προκαλώντας σοκ τόσο στην ίδια όσο και στους οικείους της.

Η κινητοποίηση για την παροχή βοήθειας ήταν άμεση. Η τραυματίας μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης για τις πρώτες βοήθειες και την σταθεροποίηση της κατάστασής της. Ωστόσο, η σοβαρότητα του τραύματος και η ανάγκη για εξειδικευμένη χειρουργική παρέμβαση κατέστησαν αναγκαία την επείγουσα διακομιδή της στην Αθήνα. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ, το οποίο εξειδικεύεται σε τέτοια περιστατικά, προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση αποκατάστασης και συγκόλλησης των μελών που υπέστησαν τον ακρωτηριασμό.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλούν οι πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το συμβάν. Αναφέρεται πως, λόγω της βραδινής εξόδου και της κινητικότητας στη γειτονιά, είχε ζητηθεί από τον ιδιοκτήτη του σκύλου να μεριμνήσει ώστε το ζώο να είναι δεμένο και ασφαλισμένο. Δυστυχώς, φαίνεται πως ο γείτονας αμέλησε ή ξέχασε να ασφαλίσει τον σκύλο-φύλακα, με αποτέλεσμα η γυναίκα να δεχθεί την επίθεση την ώρα που προσπαθούσε να μπει στο σπίτι της, μετατρέποντας τη γιορτινή νύχτα σε μια επώδυνη περιπέτεια υγείας.

Διαβάστε Επίσης

Back to Top