Φθιώτιδα: Επιδρομή Ρομά έξω από νεκροταφείο – Έσπασαν αυτοκίνητα αφήνοντας τους ιδιοκτήτες στήλη άλατος

Σύλληψη τεσσάρων ατόμων μεταξύ των οποίων και ένας 13χρονος…

"Χριστουγεννιάτικη βόμβα" από την Ασφάλεια Χαλκίδος - eviathema.gr

Ένα κεράκι Πήγαν να ανάψουν στη μνήμη των ανθρώπων που έχασαν και βρήκαν τα αυτοκίνητά τους σπασμένα και λεηλατημένα!

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (23/12) έξω από το νεκροταφείο στις Κομποτάδες, όπως αναφέρει το lamiareport.gr όπου δύο αυτοκίνητα βρέθηκαν σπασμένα και από μέσα έλειπαν πορτοφόλια κι άλλα αντικείμενα.

Οι ιδιοκτήτες τους πρόλαβαν και είδαν ένα ΙΧΕ με άτομα Ρομά να απομακρύνεται από το σημείο και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Πράγματι λίγες ώρες αργότερα αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης Λαμίας συνεπικουρούμενοι από συναδέλφους τους άλλων υπηρεσιών, περνούσαν χειροπέδες σε τέσσερα άτομα Ρομά – εκ των οποίων ο ένας μόλις 13 ετών – για κλοπή κατά συναυτουργία και φθορά ξένης περιουσίας.

Μάλιστα σε βάρος του μεγαλυτέρου εξ αυτών 27 ετών, υπάρχει και η κατηγορία της παράβασης του ΚΟΚ καθώς οδηγούσε χωρία να έχει δίπλωμα.

Στο πλαίσιο της έρευνας, πρόεκυψε ότι οι δράστες απέκρυψαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα (πλην χρηματικού ποσού), σε αγροτική περιοχή της Λαμίας και αφού υπέδειξαν το σημείο απόκρυψης, τα κλοπιμαία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ κατασχέθηκε και το όχημα, ως μέσο διευκόλυνσης για την τέλεση των κλοπών.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας

Διαβάστε Επίσης:

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr