dimitriadis-vitoros
Φθιώτιδα

Φθιώτιδα: Θρίλερ στη βροχή με αγνοούμενο βοσκό – Το σήμα της γυναίκας του και οι άκαρπες έρευνες

Ο αγνοούμενος βοσκός στη Λοκρίδα είναι 75 ετών. Η γυναίκα του ανησύχησε και ειδοποίησε την αστυνομία…

Ώρες αγωνίας για 75χρονο βοσκό που αγνοείται από το απόγευμα της Πέμπτης (7/10) στην περιοχή της Άγναντης στη Λοκρίδα.

Όπως κάθε μέρα ο κτηνοτρόφος είχε πάει να τακτοποιήσει τα ζώα του, αλλά αυτή τη φορά δεν επέστρεψε στο σπίτι του και η γυναίκα του ανησύχησε. Έδωσε σήμα στην αστυνομία να ξεκινήσουν οι έρευνες που όμως δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Όλο το χωριό βγήκε στο βουνό για τις αναζητήσεις, ενώ συγχρόνως ειδοποιήθηκε και η Πυροσβεστική.

lYSIS

Ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ και πυροσβέστες από το Κλιμάκιο Αγ. Κωνσταντίνου έφτασαν στο σημείο και μέχρι τις 02:30 τα ξημερώματα που ξεκίνησε η δυνατή βροχή δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν κάτι.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, δεν εντοπίστηκαν ούτε τα ζώα του που μπορεί να έχουν απομακρυνθεί μόνα τους αρκετά μακριά από το σημείο που επικεντρώθηκαν οι έρευνες. Οι έρευνες με το πρώτο φως της ημέρας συνεχίζονται

Διαβάστε Επίσης:

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι

fb1

Ετικέτες: Λοκρίδα

Η ηλεκτρονική εφημερίδα eviathema.gr δημιουργήθηκε τον Απρίλιο του 2019 από τον Δημοσιογράφο Σωτήρη Μπαρσάκη.

Αφήστε μια απάντηση