Φθιώτιδα: Το συγκινητικό αντίο στον 31χρονο που «κεραυνοβολήθηκε» από ρεύμα

φθιωτιδα εργατης ρευνα

Έφτιαξαν εικόνισμα και άφησαν λουλούδια στη μοιραία κολόνα όπου έχασε τη ζωή του ο άτυχος εργάτης…

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στα ορεινά διαμερίσματα των Μαρμάρων και της Ανατολής του Δήμου Μακρακώμης από το κακό που συνέβη στην περιοχή τους, την Παρασκευή (8/7) με το θάνατο 31χρονου εργάτη σε συνεργείο που δούλευε για λογαριασμό του ΔΕΔΔΗΕ.

Σε κατάσταση σοκ είναι και οι συνάδελφοί του, που δεν μπορούν να πιστέψουν πως από τη μία στιγμή στην άλλη έχασαν ένα μέλος της «οικογένειάς τους».

Σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που είχαν συναντήσει το συγκεκριμένο συνεργείο που καθάριζε κλαδιά και δέντρα στις γραμμές του ΔΕΔΔΗΕ στον ορεινό δρόμο Μαρμάρων – Ανατολής, επρόκειτο για ένα πολύπειρο συνεργείο που λειτουργούσε σαν οικογένεια. Είχαν μάλιστα σχεδόν τελειώσει την αποστολή τους όταν συνέβη το μοιραίο.

Την Κυριακή στο τριήμερο του αδικοχαμένου νέου, με πρωτοβουλία κατοίκου των Μαρμάρων και επιθυμία των συναδέλφων του 31χρονου, στήθηκε ένα πρόχειρο ξύλινο εικονισματάκι κάτω από την κολώνα που έγινε το κακό.

Μια εικόνα της Παναγίας, ένα καντηλάκι, λίγα λουλούδια και στο πλάι η αλυσίδα με την οποία ο Κώστας «καθάριζε» τα κλαδιά από το διάβα της γραμμής…

Δείτε το βίντεο: