dimitriadis-vitoros
Φθιώτιδα

Μεθυσμένος οδηγός πήγε να πέσει πάνω σε περιπολικά της τροχαίας – Είχε χτυπήσει μηχανάκια και αυτοκίνητο

Μοιραστείτε:

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθέστε το eviathema.gr στη Google

Ένα απίστευτο σκηνικό σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στη Νέα Μαγνησία Λαμίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport το κέντρο της Άμεσης Δράσης (100) ενημερώθηκε από διερχόμενους οδηγούς, για ένα αυτοκίνητο που κινούταν στην οδό Στυλίδος με κατεύθυνση προς Λαμία, το οποίο έκανε επικίνδυνους ελιγμούς δείχνοντας ότι ο οδηγός του ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

lYSIS

Αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας που βρισκόντουσαν στην περιοχή για τροχονομικούς ελέγχους κινητοποιήθηκε άμεσα εντοπίζοντας το αυτοκίνητο, ωστόσο ο οδηγός δεν ανταποκρινόταν στα σήματα των αστυνομικών για να σταματήσει.

Μάλιστα προσπαθώντας να τους αποφύγει έπεσε πάνω σε μηχανάκια καφετέριας, που βρίσκεται πάνω στον κεντρικό δρόμο της Νέας Μαγνησίας, ενώ όπως λένε πληροφορίες πριν είχε χτυπήσει και αυτοκίνητο.

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον “κλείσουν” με τα περιπολικά για να τον ακινητοποιήσουν και μετά από περιπετειώδη τρόπο τα κατάφεραν, αφού αρχικά πήγε να πέσει πάνω στο ανακριτικό της Τροχαίας.

Τελικά, με κίνδυνο να τραυματιστεί, ένας αξιωματικός της Τροχαίας του άνοιξε την πόρτα και μπαίνοντας μέσα στο αυτοκίνητο κατάφερε να αφαιρέσει τα κλειδιά και να τον ακινητοποιήσει.

Το αυτοκίνητο το παρέλαβε οδική βοήθεια και ο μεθυσμένος οδηγός, μεταφέρθηκε στο αστυνομικό Μέγαρο για τα περαιτέρω.

Μοιραστείτε:

Ο Σωτήρης Μπαρσάκης εργάστηκε ως δημοσιογράφος στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ από το 2022 έως το 2026 και έπειτα εργάζεται ως δημοσιογράφος στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA. Εκδότης των ειδησεογραφικών ιστοσελίδων eviathema.gr και newstok.gr, καλύπτοντας θέματα τοπικού και πανελλαδικού ενδιαφέροντος. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στο πρόγραμμα «Δημοσιογραφία και Νέα Μέσα» του ΕΚΠΑ. Τακτικό μέλος της ΕΣΗΕΑ και μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕΣΥ.