Πενταμελής οικογένεια Κινέζων εγκλωβίστηκε στα βουνά της Φθιώτιδας

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια μιας οικογένειας Κινέζων που “κόλλησε” στις λάσπες.

Ήταν λίγο πριν τις 3:00΄ το μεσημερι της Πέμπτης όταν μέσω του «112 (Ευρωπαϊκός αριθμός κλήσης έκτακτης ανάγκης), σήμανε συναγερμός για μια 5μελή οικογένεια Κινέζων, που το αυτοκίνητο της είχε εγκλωβιστεί σε ορεινό σημείο στην περιοχή της Λοκρίδας.

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο GOOGLE NEWS ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΚΗ EVIATHEMA

Το αυτοκίνητό τους είχε ακινητοποιηθεί σε έναν επαρχιακό δρόμο μέσα στις λάσπες, ωστόσο ο οδηγός δεν μπορούσε να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το σημείο γιατί μάλλον είχε μπερδευτεί από το GPS και δεν ήξερε που βρισκόταν.

Οι Αρχές κατάφεραν να τους εντοπίσουν από το στίγμα του τηλεφώνου και άμεσα δύο οχήματα της ΠΥ με πυροσβέστες από το Κλιμακιο του Αγίου Κωνσταντίνου έσπευσαν για βοήθεια.

Το αυτοκίνητο είχε ακινητοποιηθεί στο δρόμο από το χωριό Άγναντη προς Ζέλι και μέσα σε αυτό ήταν το ζευγάρι των Κινέζων με τρία παιδιά τους.

Οι πυροσβέστες με τη βοήθεια και ενός αγρότη της περιοχής με το τρακτέρ απεγκλώβισαν το αυτοκίνητο των τουριστών και στη συνέχεια τους μετέφεραν στο κλιμάκιο του Αγίου Κωνσταντίνου, βάζοντας έτσι τέλος στην περιπέτεια τους.

Δείτε και φωτογραφίες ….

Διαβάστε Επίσης:

Γίνεται μέλος στην επίσημη κοινότητα του eviathema.gr στο για άμεση ενημέρωση

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο  GOOGLE NEWS ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΚΗ EVIATHEMA και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάντε εγγραφή στο Κανάλι του eviathema.gr στο για αποκλειστικά Βίντεο Ρεπορτάζ

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.</