Συλλήψεις για ρευματοκλοπές στη Λαμία

28 Μαΐου 2024, 12:34 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, στο πλαίσιο του ευρύτερου σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 27/05, σε οικισμό ευρύτερης περιοχής της Λαμίας Φθιώτιδας.Συλλήψεις για ρευματοκλοπές στη Λαμία.

Στην συγκεκριμένη επιχείρηση, η οποία είχε ως στόχο την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και ειδικότερα την καταπολέμηση των ρευματοκλοπών, συμμετείχαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας και της Ο.Π.Κ.Ε. της ίδιας Υπηρεσίας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε (30) άτομα, προσήχθησαν και συνελήφθησαν τρία (3) άτομα για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος, ενώ αρμόδιο κλιμάκιο του Τεχνικού Τομέα του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. Λαμίας που κλήθηκε και παρέστη στην επιχείρηση, προέβη στην αποσύνδεση των παράνομων ηλεκτροδοτήσεων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας, ενώ οι δράσεις αυτές που έχουν ως σκοπό την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.