Θεοφάνεια: Η στιγμή του τραυματισμού του 22χρονου που βούτηξε για τον Σταυρό στη Φθιώτιδα – «Έχει σπάσει και τα δυο χέρια του»

Φθιώτιδα βουτιά

Σοβαρά τραυματισμένος είναι ο νεαρός άνδρας που έπεσε στη Θάλασσα για να πιάσει τον Σταυρό στο Θεολόγος στην περιοχή Μαλεσίνα στη Φθιώτιδα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο από το tvstar ο νεαρός έπεσε στη θάλασσα με βουτιά, χωρίς να υπολογίσει πως ήταν ιδιαίτερα ρηχά.

Μετά την βουτιά σηκώθηκε, φίλησε τον Σταυρό, στην συνέχεια όμως ζαλίστηκε και έπεσε στο νερό.

Θεοφάνια Χαλκίδα: Εκπλήρωση τάματος η βουτιά για τον σταυρό από τον 20χρονο για τον αδελφό του που δεν είναι στη ζωή και τον νέο που τραυματίστηκε πριν δυο χρόνια στην Αμάρυνθο

Με την βοήθεια άλλων πολιτών, ανασύρθηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αρχικά στο Κέντρο Υγείας της Αταλάντης και στη συνέχεια στο νοσοκομείο της Λαμίας, αφού είχε χτυπήσει στο κεφάλι και τα χέρια.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα χρειαστεί εγχείρηση και στα δύο του χέρια, ενώ οι γιατροί θα τον υποβάλλουν και σε περαιτέρω εξετάσεις.

Καταγγελία: Καθυστέρησε το ασθενοφόρο

Όπως αναφέρει το newsit.gr περιγραφές των κατοίκων στο Θεολόγο το όχημα του ΕΚΑΒ καθυστέρησε να φτάσει, καθώς το ασθενοφόρο της Αταλάντης ήταν απασχολημένο σε διακομιδή και έπρεπε να έρθει άλλο από τα Καμένα Βούρλα.

Τελικά το ασθενοφόρο έφτασε στο σημείο, έστω και με καθυστέρηση και μετέφερε τον νεαρό άνδρα στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης όπου διαπιστώθηκαν δύο κατάγματα στους αγκώνες και χτύπημα στον αυχένα. Έτσι κρίθηκε η άμεση διακομιδή του στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου τελικά μεταφέρθηκε ο 22χρονος.

Διαβάστε Επίσης: