Η ανάρτηση του Φάνη Σπανού για την Τραγωδία στην Σάμο

Φάνης Σπανός

Την βαθύτατη θλίψη του εκφράζει ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός μέσα από ανάρτησή του για την Τραγωδία που έπληξε την Σάμο ενώ όπως αναφέρει έχει επικοινωνήσει ήδη με τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου προσφέροντας κάθε επιθυμητή ή αναγκαία βοήθεια….

Ερέτρια Ευβοίας: Κέντρο φιλοξενίας μεταναστών το Grand Blue

Όλοι βρισκόμαστε με το μυαλό και την ψυχή μας στη Σάμο. Στις οικογένειες των παιδιών που χάθηκαν τόσο αδόκητα. Στους τραυματίες. Αλλά και στα νοικοκυριά που χτυπήθηκαν τα σπίτια τους.

Μιλώντας χτες το απόγευμα με τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, προσφέρθηκα να παράσχουμε κάθε επιθυμητή ή αναγκαία βοήθεια. Με ανακούφιση τον άκουσα να μου μεταφέρει το μήνυμα μιας κοινωνίας πληγωμένης, αλλά δυνατής και έτοιμης να φροντίσει τις πληγές της.

Η σκέψη μας και στη Σμύρνη. Γιατί η ανθρώπινη ζωή είναι η ύψιστη αξία, το μέτρο όλων. Αλλά και γιατί είναι πάντα η Σμύρνη.

Κορονοϊός: Αναλυτικά τα κρούσματα ανα περιοχές σήμερα Παρασκευή 30/10 – Σε Κύμη, Κάρυστο, Ριτσώνα, Χαλκίδα και Ψαχνά τα 5 κρούσματα στην Εύβοια

Δροσιά Χαλκίδας: Πήγε να την πνίξει για την απροσεξία της στην οδήγηση

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, το Μαντούδι, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr