Ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός για τα νέα μέτρα σε περιοχές της Στερεάς Ελλάδας

Δηλώσεις Φάνης Σπανός Νέα Μέτρα

Με αφορμή την απόφαση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας σχετικά με το νέο «χάρτη» ειδικών μέτρων προστασίας, σύμφωνα με τον οποίο αίρονται οι ειδικοί περιορισμοί στους Δήμους Λεβαδέων, Ορχομενού, Αλιάρτου – Θεσπιέων, Αράχωβας – Διστόμου – Αντίκυρας, διατηρούνται στους Δήμους Θηβαίων και Τανάγρας και ενεργοποιούνται για πρώτη φορά στον Δήμο Χαλκιδέων, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός δήλωσε:

«Με ανακούφιση υποδεχόμαστε την άρση των ειδικών μέτρων στους τέσσερις Δήμους της Βοιωτίας, αφού είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας όλων μας που έφερε την ουσιαστική μείωση των κρουσμάτων. Εστιάζουμε τώρα την προσοχή μας στους Δήμους Χαλκιδέων, Θηβαίων και Τανάγρας, που ανήκουν στις περιοχές αυξημένου κινδύνου.»

Χαλκίδα Ευβοίας: Οι έλεγχοι της Τροχαίας στην είσοδο της πόλης την πρώτη μέρα της εφαρμογής των νέων μέτρων [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ]

Ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι με τη σωστή δουλειά όλων μας θα μειωθεί το επιδημιολογικό φορτίο, ώστε να είμαστε πιο ασφαλείς και βέβαια να αρθούν τα περιοριστικά μέτρα που μας επιβαρύνουν.»

Όμως, παρακαλώ θερμά και απευθύνομαι σε κάθε πολίτη. Να προσέξουμε και να προστατευτούμε σε κάθε γωνιά της Στερεάς. Σε πόλεις και χωριά, με ή χωρίς κρούσματα. Για να βγούμε από αυτή τη δοκιμασία γρήγορα και, το κυριότερο, με τις λιγότερες δυνατές πληγές».

ΤΩΡΑ – Νέα Αρτάκη Ευβοίας: Τους σταμάτησαν στην παραλία για έλεγχο και βρήκαν ναρκωτικά

Χαλκίδα Ευβοίας – Φωτορεπορτάζ: Η πρώτη μέρα της εφαρμογής των νέων μέτρων επιτήρησης

Νέα Αρτάκη: 11χρονος βρήκε την μητέρα του λιπόθυμη μέσα στο σπίτι – Με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο

 Χαλκίδα Ευβοίας: Ιδιοκτήτης ΙΧ βρήκε απειλητικό μήνυμα στο αυτοκίνητό του στην πλαϊνή πόρτα με σπρέι

ΕΚΤΑΚΤΟ: Σε τοπικό Lock down με σκληρότερα μέτρα ο Δήμος Χαλκιδέων – Επιβεβαίωση του eviathema.gr για την επίσκεψη Χαρδαλιά – Δείτε τι μέτρα θα ισχύουν από αύριο το πρωί

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, την Ελλάδα και τον Κόσμο